Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezobrazuje se jméno v oblasti KOMU v poštovním klientu Thunderbird, nevím proč

Od: misa503® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.

Nezobrazuje se jméno v oblasti KOMU v poštovním klientu Thunderbird, nevím proč, dříve to fungovalo.

Zobrazí se jen e-mailové adresy KOMU.

Adresy v kontaktech u adres jsou.

Prosím o radu, proč to nejde a kde to případně opravit.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

A další k tomu dotaz :

proč jsou v kontaktech otazníky místo písmenek?

Děkuji

Nezobrazuje se jméno v oblasti KOMU v poštovním klientu Thunderbird, nevím proč
lisaky

Problém s kódováním češtiny, neuvádíte jestli to je windows a jaká verze nebo kde vlastně máte problém. To je nativní aplikace nebo máte email někde na seznamu a přistupujete tam přes webový prohlížeč Firefox nebo co vlastně

Nepoužívám Thunderbird na maily tak vám asi neporadím

Jen si tipnul že jste dělala nějaký upgrade, nebo konverzi, nebo přechod ale čeština se trošku nepovedla

Tohle ale neni thunderbird, to vypadá na tabulku.
hodnocení

Mám WIN 10 velká bedna PC. Mám uložené v různých měsících rúzné adresy ...seznam si aktualizuji.

Změnil se tak jen některý soubor adres. Písmo na PC je nirmální. Prostě některé soubory vymažu s otazníkem, jeno mě zajímalo proč? Hlavněm že celý počítač píše správně

hodnocení

Ano tabulka se jměny + e-mailové adresy

111®
hodnocení

0x

máš nastaveno středovropské kódování

doplněno 22.12.24 10:06:

přeinstaloval bych klienta..jestli je to po aktualizaci tak zkusit bod obnovy a vrátit před aktualizaci..

hodnocení

0x
V příchozí poště? Nebo když píšeš novou?
Co v webovém rozhraní?
hodnocení

V příchozí poště? Nebo když píšeš novou? ...tam všude dobrý

hodnocení

Děkuji za rady, tabukjy s otazníky smažu, mám kontakty v dalších tabulkách správně.

Nezobrazuje se jméno v oblasti KOMU v poštovním klientu Thunderbird, nevím proč #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]