Nejste přihlášen/a.
Nemám u notebooku myš a něco jsem si zmáčkla (mám Windows Vista). Teď mi nejdou (v internetu a e-mailu) psát v horní řadě písmena s háčky a čárkami. To jde pouze ve Wordu.
Když chci napsat e-mail nebo něco zadat do internetu do vyhledávání, pak např. místo ň mi to napíše H, místo š píše a,
místo ž píše (vlnovku) atd.
Už se s tím trápím druhý den a nemůžu na to přijít. Klávesnici mám nastavenou českou.
Změnila jste si nejspíš klávesnice. Zkuste zmášknout ALT+SHIFT
Takto lze přepínat mezi anglickou a českou klávesnicí. Nebo třeba německou, prostě jakou si nastavíte. Pokuď to nepřejde tak budete muset změnit nastavení v kontrolních panelech.
doplněno 28.04.09 12:49:myslel jsem jestli se nepřepíná zpět na cizí?
Po aktualizaci na programovou verzi AVG 8.5.322 mohou někteří uživatelé narazit na situaci, kdy není možné psát znaky s diakritikou a speciální znaky do webových formulářů.
Toto je způsobeno AVG Security Toolbarem. Situace se projevuje v internetových prohlížečích MS Internet Explorer (všechny verze).
Jako dočasné řešení lze vypnout AVG Security Toolbar v tomto prohlížeči následujícím způsobem:
Snad Vám to také pomůže. Edita
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.