Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows Vista - nejde diakritika

Od: anna26 odpovědí: 5 změna:

Nemám u notebooku myš a něco jsem si zmáčkla (mám Windows Vista). Teď mi nejdou (v internetu a e-mailu) psát v horní řadě písmena s háčky a čárkami. To jde pouze ve Wordu.
Když chci napsat e-mail nebo něco zadat do internetu do vyhledávání, pak např. místo ň mi to napíše H, místo š píše a,
místo ž píše (vlnovku) atd.
Už se s tím trápím druhý den a nemůžu na to přijít. Klávesnici mám nastavenou českou.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

maxwell*
hodnocení

2x

Změnila jste si nejspíš klávesnice. Zkuste zmášknout ALT+SHIFT

Takto lze přepínat mezi anglickou a českou klávesnicí. Nebo třeba německou, prostě jakou si nastavíte. Pokuď to nepřejde tak budete muset změnit nastavení v kontrolních panelech.

doplněno 28.04.09 12:49:

myslel jsem jestli se nepřepíná zpět na cizí?

anna26
hodnocení

Ne, kdyz tam mam ceskou klavesnici, pise napr. misto cislice 5 pismeno X (s capslock) nebo Y (bez capslock). Zmenim-li na anglickou klavesnici, pak misto cislice 5 pise Y (s capslock) nebo Y (bez capslock). Fakt nevim, co s tim.

editah
hodnocení

0x
Také jsem měla stejný problém.Určitě jste si aktualizovala antivir,AVG

Po aktualizaci na programovou verzi AVG 8.5.322 mohou někteří uživatelé narazit na situaci, kdy není možné psát znaky s diakritikou a speciální znaky do webových formulářů.

Toto je způsobeno AVG Security Toolbarem. Situace se projevuje v internetových prohlížečích MS Internet Explorer (všechny verze).

Jako dočasné řešení lze vypnout AVG Security Toolbar v tomto prohlížeči následujícím způsobem:

• Klikněte pravým tlačítkem myši na AVG Security Toolbar

• V kontextové nabídce odstraňte zatržítko u AVG Security Toolbaru

• Restartujte webový prohlížeč (zavřete všechna okna s prohlížečem a znovu jej spusťte)

Snad Vám to také pomůže. Edita

anna26
hodnocení

Nastotisíckrát děkuji, to bylo ono! *palec**ua*

editah

Rádo se stalo...a hezký den*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]