Nejste přihlášen/a.
Proč chceš někoho zahlcovat, blokovat tímto způsobem? Zřejmě ani nic nevyděláváš, když to chceš zdarma, naštěstí takováto hloupost neexistuje (z prostého důvodu: chybí smysl a i monetizace A zavání to uváděním někoho v omyl, takže podvody), dost na tom, co už existuje a jsi zmiňoval. Ale nic ti nebrání, můžeš si to naprogramovat, a ten obsah ti tam může generovat rovnou AI včetně fotek :/)
Když už jseš tady líný ten obsah sám vytvořit a nahrát. Navíc Internet je úplně všude dneska, i na Aljašce, Arktidě, pralese, takže se ohrazuji proti tomu, abys někoho tímto způsobem podváděl, ještě k tomu zadarmo )
No a kolika ženám a jak často to chceš připomínat.
Vždyť jsi napsal že jsi líný i nahrát
Dejme tomu že budu mít takových 10 ženských a budu tu společnou fotku chtít připomenout dvakrát do roka jednou na Vánoce a jednou na narozeniny, tak kolik času mi to asi do toho Googlu zabere, 15 min. na rok dopředu?
Méně než tady s tebou?
A co přesně vlastně chceš? Aby to tu fotku nahrálo za tebe a odkud jako? Já tě asi nechápu. Protože každý ženský přeci budeš nahrávat jiný fotky nebo ne?!
Nebo chceš jedné ženské posílat připomínkovou fotku každý týden? Podívej já jsem celkem racionální člověk, tak tady na tom příkladu vidíš, jak s nejasné ho popisu problému nedostaneš jasné řešení
---Zmínka o tvém příjmu představuje čistě k tomu, že jsi výzkumník a jdeš bádat kamsi mimo civilizaci. Místo takových nesmyslu máš jasně napsat co přesně je cílem...
Prostě chceš ženskou zahlcovat a tvářit se jak na ní myslíš nebo vyčítavě něco psát to mi nevymluvíš Pokud jde o zvýšení atraktivity už jani, tak přesně tohle zrovna nefunguje, takže Sorry že v tom vidím negativní konotace
Asi něco jako když se vybere novoroční přání a pošle se všem najednou že jo
Uvádíte tazatele v omyl. Takových programů jsou desítky, neli stovky. A ta vaše věta "chybí smysl a i monetizace" je úplný nesmysl. Naopak je to asi nejsilnější nástroj pro digitální marketing, komunikaci, cílení na zákazníky, zkrátka automatizaci.
Jestli dostáváte emailem denně z restaurací jídelní lístek - hádejte, kdo ho posílá.
Kdo asi posílá email, že uživatel zapomněl zaplatit to nebo tamto...?
I spam rozposílávají takovéto programy...
Na automatizaci rozposílávání emailů zkrátka není nic špatného. A pokud jsem vám nyní rozdupal pomyslnou bábovičku tím, že Vánoční přání od poskytovatele internetu, pojišťovny nebo starosty města nepsal přímo pan ředitel vlastní rukou, tak se moc omlouvám.
nelze nastavit automatické opakování - No však ti to tady píšu, to je proto, aby nějaký pomatenec nemohl vygenerovat nesmyslné množství a někoho (I Google systém) zahltit
Žádný racionální důvod automaticky obnovovat zasílání mailů neexistuje! S tebou popsané připomínka jedné ženě na několik měsíců dopředu nedává žádný smysl
takže si laskavě připravíš jeden každý mail, píšeš o několika měsících, kolik dohromady má být mailů? 10? 1000?
Tak až pochopíš co já myslím, že by jsi kdejaký trotl mohl nastavit opakuj každou minutu - Tak ti třeba dojde, o čem já píšu
Pro tebou popsaný způsob že se chceš někomu připomenout a nezahlcovat ho, neexistuje jediný relevantní důvod, proč bys nemohl připravit třeba 10 takových email s fotkami ručně, je to otázka pár jednotek minut!
Já jsem takhle měl automatické posílání emailů, kde se z plánovače (vixie-cron) pravidelně spouštěl skript (u mě jednou denně), který si zkontroloval, zda pro aktuální měsíc už vygeneroval email, a pokud ještě ne, tak ho vygeneroval podle šablony do souboru, potom ho odeslal a přesunul do záloh.
Mě tam doplňoval jen pár údajů, jako datum odeslání, splatnosti, částku, DPH a tak, ale nebyl by ani problém tam náhodně losovat kusy textů, nebo cokoliv jiného. Pak z toho udělal úhledné PDF, které k tomu mailu přiložil.
Jinde jsem měl jiný skript, který každých 5 minut vybral z adresáře jiný obrázek a nastavil ho jako pozadí.
Takže by snadno šlo k tomu mailu i připojovat ty obrázky (a použité přesunout do jiného adresáře, aby se neopakovaly), ať už náhodně, nebo seřazené podle názvu, nebo data vytvoření, nebo jiného kriteria).
Nastavit to bylo trochu pracné, ale pak to jelo léta spolehlivě, dokud to nepřestalo být potřeba.
Všechno legálně, zdarma a přesně jak jsem to potřeboval.
Samozřejmě že to lze. Programů jsou mraky. Mailchimp, Zapier, Sendinblue, MailerLite, Moossend ... a googlil bych až do rána. Pro Vás asi bude lepší zkusit nějaké české služby jako např Smartemailing.cz nebo Ecomail.cz
Tak jako tak, ale budete muset ty emaily nejdříve napsat a pokud na ně nechcete ani automaticky odpovídat, tak už je opravdu jedno, zdali to napíšete rovnou v rozhraní Google emailu a nastavíte si zpožděné odesílání.
Navíc pokud ji nechcete ani automaticky odpovídat (lze to např.na základě klíčových slov. např. pokud se v emailu objeví spojení "vánoce" a "dárky" , odešli email se zněním "blablabla..."), tak té ženě automaticky dojde, že s vámi nekomunikuje napřímo. Jak by bylo Vám, kdyby jste se např zeptal, co bude dělat zítra a vám by přišly dva tři emaily o naprosto něčem jiném? Navíc nevhodná fotka může způsobit taky pohromu. Pokud je to ale jen jako "vzpomínej na mne" ve stylu filmu "P.S.miluji tě" tak proč ne - nesoudím, jen radím.
těmhle spamujícím šmejdům co mají v názvu *email*cz bych se vyhnul obloukem
jaká máš e-mail? myslím, providera, nebo vlastní e-mail server. Bohužel jsem na to koukal, něco podobného jsem chtěl (odložené odeslání mailu), jenže nic takového jsem nenašel snad plugin do roundcube (delay send) ale ten je placený (roundcube plugins)
ale není problém si to naprogramovat (ani není nutný vlastní mail server, budeš to posílat na své smtp), php skript (Phpmailer), před jehož spuštěním dáš sleep N.
má li to být s přílohou, je trochu komplikace, ale dá se to řešit, že obrázek uložíš někam online a do těla dáš odkaz (pokud to není překážka),
i když on není problém do phpmaileru vložit jako přílohu soubor
Troufám si tvrdit, že výzkumník bude mít i na tom nejnehostinnějším místě přístup k internetu a bude moct posílat fotky přímo z místa.
Kdysi existovaly služby jako pohlednice.cz, ale to snad už dávno nefunguje. A pokud ano, tak asi za peníze (tyhle věci jsem vyžíval naposledy ta před 20 lety). Tam taky šlo plánovat posílání na nějakou dobu dopředu (hodilo se to na svátky nebo narozeniny). A nevidím problém v tom, na několik měsíců dopředu to tam nastrkat, bavíme se tak o 10 kusech (když 2-3x týdně) měsíčně to snad neni moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.