Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook sledování

Od: karbanatek® odpovědí: 4 změna:

Zdravím

Zhruba před týdnem mi Facebook nabízí 50x denně sledování různých značek , firem , webů, atd. Já jsem konkrétně nedal like žádné stránce. Facebook mi slouží , jen pro kontakt s rodinnými příslušníky mé rodiny . Mám cca 15 přátel .

Tyhle návrhy sledování jsou velmi otravné , absolutně nepomáhá blokovat uživatele nebo přestat sledovat , ač fyzicky jsem danému návrhu sledování nedal like. Chci na mém Facebooku vidět fotografie mých vnoučat (žijí v zahraniční ) , teď když vlezu na facebook vidím 3 tyhle příspěvky viz fotografie . Lze to nějak zastavit?

Facebook sledování
Facebook sledování #2
Facebook sledování #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x
Dobrý den, nenechte se na*írat. Pokud máte tuto sociální síť jen pro nejbližší kontakty/rodinu/kamarády, tak se presuňte třeba na WhatsApp a (jak se zdá) neřešitelný i otravný problém tím vyřešíte. Zdravím!

jigo
hodnocení

4x
Uložte si do záložek URL profilů příbuzných a ty si otevírejte. (url /profile.php? nebo rovnou /nazevjmenoosoby)
Timeline je posledních 7 let nepoužitelná (url "/")
hodnocení

Děkuji , pokusím se .

lukas*
hodnocení

1x

Dobrý den,
přesně, zkuste si do oblíbených, nebo na listu záložek dát příko URL profilu který chcete sledovat.
Bohužel, návhry neodstraníte. Nejlepší je, úplně na ně nereagovat.
S pozdravem
Lukáš
grou.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]