Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhledy miniatur Adobe Acrobat ve Windows 10

Od: bolevec® odpovědí: 10 změna:

V Průzkumníku Windows 10 se mi nezobrazuje většina miniatur souborů Adobe Acrobat. V dřívějších dobách při stejné konfiguraci PC to šlo. Zkoušel jsem i jinou verzi AA a nejde. Potřebuji to pro usnadnění třídění souborů. Předvolba zobrazení miniatur je v AA pochopitelně zaškrtnuta.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zkusil jsem nasimulovat celý proces, kdy jsem si funkční verzi s náhledy schválně rozbil a opět zprovoznil. Snad se v postupu někde chytnete ...

1) Rozbití : Odinstaloval jsem si českou verzi Adobe, která to uměla a nainstaloval anglickou Adobe Reader X (10.1.0), která v nastavení tuto volbu miniatur nenabízí (viz obr 1). A ačkoliv tuto volbu mám v průzkumníku zapnutou (nebo spíše vypnuto zobrazování ikon před miniaturami) tak se miniatury nezobrazují. Aneb práve mě navštívili ti slavní japonští bratři Samo Seto a Ono Seto a najednou je to rozbité...

2) Opravení : Nainstaloval jsem si českou verzi Adobe co jsem měl na disku (v mém případě Adobe 23.001.20064) a při kontrole nastavení v Adobe (Úpravy -> Předvolby) jsem povolil náhledy miniatur, což okamžitě vyzvalo k instalaci nové funkce (viz obr 2.). Jakmile jsem to povolil, náhledy v průzkumníku opět začaly fungovat.

3) Pokusně jsem tedy v nastavení průzkumníku zkusil tuto volbu opět zakázat/povolit a chová se to již tak, jak má. (viz obr. 3)

TAKŹE si myslím, že buď jste tu volbu sice v Adobe zaškrtl, ale neuložil (absence zmínky o instalaci nové funkce). Mne taky chvíli trvalo najít tlačítko OK, protože jsem pracoval na PC, kde bylo rozlišení 1920x1080 a potvrzovací tlačítka nebyly vidět a je potřeba posunout okno níže (posuvníkem vpravo). A nebo tuto funkci vůbec nemáte zapnutou v průzkumníku.

Náhledy miniatur Adobe Acrobat ve Windows 10
Náhledy miniatur Adobe Acrobat ve Windows 10 #2
Náhledy miniatur Adobe Acrobat ve Windows 10 #3
111®

jsi dobrej, fakt

16.12.24 13:33

Děkuji *hi*

Zdravím,

yakub, pěkná práce..! Palec! *palec2*

kmet
hodnocení

1x

Jedná se o soubory pdf. pokud tedy chci vidět miniatury pdf v průzkumníkovi, mělo by pomoci nastavit průzkumníku číst soubory pdf.

hodnocení

V průzkumníku, žádná taková volba není!

hodnocení

0x

Máte Adobe Acrobat (Skutečný velký Acrobat, ne jen Reader) jako výchozí pro soubory PDF?

hodnocení

Nemám celý velký Acrobat.

Takže jen malý Reader? A je to výchozí aplikace?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]