Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálení fotek na dvd se nedaří

Od: sparcus® odpovědí: 10 změna:

Ahoj, chtěl jsem si vypálit na dvd fotky. V programu Nero mi vše probíhalo skvěle, úspěšně jsem vše vypálil,( i na dvd je vidět, že je něco vypálené), celkem asi 4,3 Gb. Jenže když vložím dvd do mechaniky tak mi to hlásí: Disk není naformátován, může být požkozennebo používá formát, který není kompaktibilní se systémem Windows. Myslel jsem si, že mám špatné dvd,provedl jsem celou akci na novém dvd se stejným výsledkem. Tak nevím co dál, poradíte mi někdo?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Do jaké mechaniky. Pokud to neni vypalovačka tak je dost možné že dvd neni uzavřené a mechanika si s tim neporadí- v neru máš ještě před pálením když nastavuješ parametry vypalování tak jedna položka je uzavřít disk

hodnocení

Je to dvd mechanika super writemaster. Tu položku uzavřít disk najdu kde? Moc se v tom neorientuju. Díky.

doplněno 28.04.09 11:20:

Pálení filmůa hudby jde bez problémů.

Tam kde nastavuješ rychlost vypalování

No asi podle toho, jak moc ho zmáčne ;)

alf*

nechci do toho kecat, ale není to s kanónem na vrabce? Nero jsem před pár lety vyhodil, to je obluda na běžné pálení (mp3, film, fotky, data) mi stačí pravé tlačítko myši. Problémy nemám. No a neběžné jsem nepotřeboval.

sondaw*
hodnocení

0x

Máš vybranou správnou mechaniku? Jakou rychlostí vypaluješ?

hodnocení

Mechaniku mám správně nastavenou, rychlost si nastavím 2,4x,ale automaticky mi to hodilo rychlost 12x. Opět vše proběhlo regulérně a na konec opět věta, disk není naformátován. Neexistuje jiný pálící program? jsem už z toho soufalý.

No existuje, jeden je dokonce přímo v xpčkách- stačí překopírovat věci k vypálení na ikonu vypalovačky a dát zapsat disk. Dále tu máme třeba cdBurnerXP- je například na www.stahuj.cz

alf*

a tohle fakt nefunguje? Já jsem spokojen?

Pálení fotek na dvd se nedaří

Budeš tam muset dělat někde chybu. Není možné, aby ti program z vlastní vůle změnil rychlost vypalování. Nepoužíváš paketový zápis? Jakou konkrétní kompilaci z menu volíš?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]