Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 tv televizor nepodporuje

Od: jarinfaltas® odpovědí: 7 změna:

zjistil jsem ,že moje tv Samsung na chalupě nepodporuje O2 tv , jaka je nějaká alternativní možnost? děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Možností je několik, třeba sehnat set top box, kterej umí kyslíky, nebo jinou televizi,která to umí, případně O2 poslat k šípku a sledovat to co je v možnostech televize a místa.

futra
hodnocení

2x
Když nám nabízelo O2 tv říkal operátor ,že k ní by jsme si z jejich e-shopu museli koupit také set-top box.Bez něho ,modemu a tarifu nám to nepůjde.

oi
hodnocení

1x

V této situaci, kdy už nutně jsem závislá na sledování TV, no tak zvážím:

. Kolik bude stát jejich settopbox?

. Kolik bude stát novější televize?

Podle toho se rozhodnu. Je možný že nova TV bude jenom o málo dražší, ale bude daleko větší, například jeden dálkový ovladač, menší spotřeba elektřiny, ...

Ps: Další možnost jak to sledovat byla v mobilu / tabletu přes jejich aplikaci nebo přes web (To nevím jestli ještě jde, protože naposledy mi to na tabletu už nešlo a Házelo mě to na aplikaci).

Možná by to fungovalo i s nějakým alternativním levným settopboxem s generickým Androidem, těžko říci...

hodnocení

1x

já jsem přecházel z vodafonu na O2.

pro internet musím mít modem apro TV settobox - jinak to nejde.

Ale u vodafonu nešel koupit a u O2 ano - ale na splátky je to výhodnější, takže asi po 4 letech už nebudu platit pronájem za zařízení. od O2 - u vodafonu bych ho platil donekonečna.

A jinak televize bez poplatku jen s koncesí je jen pozemní vysílání.

A jinak mámm televizi z roku 2012 která má jen DVBT1 a přes sestobox mi jedou ty stanice které mám v nabídce.

halamus

> A jinak televize bez poplatku jen s koncesí je jen pozemní vysílání

Musíte se dovzdělat, ujek vám vlak.
mesec.cz/...

uu

Slava asi nechape Rozdíl mezi:

Pronájem - Platíš stále a až se ti to rozbije / bude inovace - dostaneš nový

Splátky - Splácíš cenu zařízení a až se ti rozbije po záruce 2 leté, nebo bude inovace platformy - tak si musíš koupit za své nový model...

O2 už měl minimálně dvě generace iptv set top boxů, které už nefungují...

Když si koupíš novou televizi za pár kacek, tak tam máš aplikace všech televizi ať už Netflix Amazon, O2 TV Skylink lepšíTv, appletv, YouTube ... A nemusíš šaškovat se settopboxem Jen pro jednu jedinou platformu. A taky tam fungujou webový stránky a webový platformy na přehrávání videí, který používám teda raději než Netflix protože tam je všechno :-D

A taky tam máš i vysílání a HBB TV všech terestrických televizi (nova prima aj.) - Já teda používám převážně i vysílání když už to teda používám:)

Ta tvoje TV z roku 2012, taky asi nebude mít úplně nejmenší spotřebu elektřiny, Spolu s tím settopboxem, no, víš nebo tušíš kolik to se žere za rok ve standby? Nebolí, zvláště tyhlety šílený kombinace se moc nevyplatí

ps: Vodafone TV neznám

hodnocení

0x

Televizi máte starší jak rok 2016? Nebo máte jiný, než podporovaný typ? A přes PC? A obraz zrcadlit na tv...nebo HDMI?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]