Zdravim myslite ze tento pc zvladne hry? Stolní PC HP Intel Core i5 4400 4x3.1Ghz 8GB DDR3 1600Mhz nVidia GTX 750 TI 2GB 128 GB SSD+ 500GB HDD Zdroj 450W
Mám 17 let starý PC. Intel Core 2 Quad Q9550 přetaktovaný na 3,3 GHz 8 GB RAM Grafiku jsem vyměnil za Radeon RX 480 4GB Dal jsem SSD místo HDD do SATA II, což je max, co podporuje základní deska. Nedávno jsem hrál Doom (2016) na střední detaily stabilně na 60 fps (zamčeno - drží). Hry do 2020 zvládá v pohodě (střední detaily), novější tituly musím stáhnout detaily na min, ale také se to dá. Nevidím jediný problém, proč by ten PC nemohl na hry posloužit. Pokud tazatel chce hrát s detaily na max se 60 fps+, asi má problém, jinak ale za mě klidně ano... Mimochodem bych chtěl zdůraznit, že hry v dnešní době na min vypadají lépe, než hry před 10 lety na max. Zádrhel je u nejnovějších titulů, kde už technologicky není možné některé hry spustit. Prostě staré komponenty, které nepodporují nové technologie.
Na gtx750 a novějším i3 cpu syn hraje bez problémů - nižší rozlišení i detaily. Roblox, farming simulator a další. Třeba ten farming vypadá graficky subjektivně vpohodě, lagy nebo trhaný obraz jsem při koukání přes rameno neviděl. Ty sice máš starší i5 a titanium grafiku, takže to bude možná i lepší. Nicméně syn používá linux, který má nižší nároky na systém. Na hry (epic a steam) má Heroic launcher.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.