Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování videí z YouTube

Od: fia® odpovědí: 8 změna:
Prosím existuje nějaký bezplatný program na stahování videí z YouTube. Jde mi stahovat pouze zvuk, potřebuji i obraz.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar
hodnocení

1x
Je jich spousta. Mi se osvědčuje y2mate.com/...
Vložíš odkaz, vybereš rozlišení, dáš stáhnout a první stránku, kterou to pak nabídne, vždy zavřeš, protože je to reklama. Teprve napodruhé se ukáže soubor k uložení.

ttt
hodnocení

1x

ja pouzivam

github.com/...

ml1
hodnocení

1x

yt-dlp a jemu podobné (je to fork youtube-dl, ale překonal ho)

lepší neznám. A nenechte se odradit jeho spartánskou podobou, videa umí stahovat dobře.

martin8
hodnocení

1x

Otevřte video a před youtube napište ss, pak dejte enter a se to dá stáhnout. U mě funguje a často využívám.

hodnocení

0x
Třeba tento:
stahuj.cz/...

hodnocení

0x

Pozor na to, Youtube downloadery jsou oblíbeným druhem software, kam se schovávají různe viry, trojany a podobná havěť.

hodnocení

0x

Bez zbytečného programu přímo ze služby on-line zde.

zkopíruje se adresa > vloží do políčka vlevo od tlačítka CONVERT a stisk Convert

Můžete následně si určit rozlišení (velikost) stahovaného souboru. Například návody stahuji jen na rozlíšení 360p.

lukas*
hodnocení

0x

existuje toho mnoho.
Mohu doporučit například: freemake.com/...
S pozdrvaem
Lukáš
http://grou.cz/grou.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma stahování z youtube

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]