Ahoj mam reproduktor prenosny tady link mall.sk/... Pred par lets sem nasel stejnou baterku ale jen jednu, tady sou dve a navic bych to musel spojit kablem a potom by to delalo jiny volty, ja se omlouvam moc el nerozumim. Mohli by ste mi poradit kde sehnat baterku a jde o to hlavni, ze musi mit max rozmery 18,5x13,4x1,1 cm a co sem nasel tak neudavaji velikost baterky nikde, takze nevim jak to zjistit .. napada vas něco? Jak to vyresit, moc dekuji za rady. Je to velmi kvalitni reproduktor o ktery sem se staral.. dneska by jsi po 5 k neco tak kvalitniho nesehnal. Navic ja nedokazi veci jen tak vyhodit. Prikladam foto baterky
Tloušťka 14 až 16mm se tam nevejde? Tady je sice tloušťka 6mm... Zde výška 15mm... Případně tady druhá možnost...a všude v odkazech udávají rozměry..
smack
Díky ta první verze by se snad i dala použít. Ale má to dva konektory a tak nevím zda baterka zvládne být nabíjena i přes ten malej konektor, abych nemusel to pomalu pro každé nabíjení rozdělávat :D fakt nevím jak to funguje, je mi jasné že ten větší adaptér je asi na nabíjení. Nebo lze používat libovolně oba dva na použití i nabíjení? Plus ten malej konektor není dobré vyfocen no kdyžtak bych si je předělal hlavně že jsou to 3 kabely jako u té mě, hlavně aby barvy znamenaly to stejně jako u te mě, vím moc dobře kolik může mít elektronika problémů. Ten druhej odkaz má moc mAh a umělá inteligence mi to nedoporučila :D že by se to mohlo prehrit a nebo zhoret něco. Což mi dává smysl. Navíc i konektoru jsou pouze dva dráty tak nevím zda to bude fungovat a coto vlastně znamená jaký to má vliv zda to vadí nebo ne. Pro jistotu jsem už žádal požadavek na výrobu baterie tak uvidím kolik budou chtít peněz, jináč děkuji za chytre alternativy.
Pro vás bude nejlepší poptat repasi baterie, poslat původní a podle ní udělají novou; u Avakom-u občas objednávám...nebo zde nebo tady, napište jim, zavolejte, popište problém. Minimálně s jedním se dohodnete...už jen proto repase, že baterii se stejným konektorem asi jednoduše nenajdete...a předělávka u vás nepřichází v úvahu... A té AI všechno nevěřte...alespoň ne to o větší kapacitě, tedy ve vašem případě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.