Nejste přihlášen/a.
Zdravim chtěl bych se zeptat omylem jsem spletl trafo u gravirovacky a pichnul tam nabijeci trafo od kolobezky nicmene jsem si toho hned vsiml a trafo vypojil. Po napojeni spravneho adapteru se vse normalne rozjelo avsak leaser nejde pripojit k pc. Tak jsem rozebral krabicku kde je zakladní deska a našel spálený chip viz foto,nasel jsem ten sam hadex.cz/... a chtěl bych se zeptat zda to může být příčina toho že se nechce připojit. Jinak zakladni deska vypadá v pořádku jestli to má smysl vůbec kupovat přikladam foto. Vsem dekuji za radu
K USB komunikaci je tam ten CH340, ale ten bude na stejném napájení jako procesor. Bylo v tom komažiku něco připojeno do USB? Protože jste mohl odprásknout i port připojeného zařízení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.