Baví mě hrát hry zhulený, ale když nejsem zhuleny, tak mě to přestane bavit. Jsem už půl roku bez trávy a videohry mě těch půl roku vůbec nebaví. Naposledy jsem hrál 2 a půl měsíce zpátky a teď se těžko k tomu prokopu. Dřív, když jsem měl trávu, jsem hrál každý den pár hodin. To musím být zhuleny, aby mi videohry bavily? Chci si užít videohry, ale nemám peníze na trávu :/ někdo nějaké rady? Děkuju
Hrával jsem BFH a mohu potvrdit, že přiměřeně ovíněnému mi to podstaně víc šlo, byl jsem méně opatrný, více odvázaný a vyplácelo se to. Z cca 2/3 nadprůměru jsem se posunul mezi top hráče. Když jsem se pokoušel podobným stylem hrát střízlivý, nefungovalo to.
Což je ostatně důvodem, proč se dávají drogy vojákům, Ovšem ti, narozdíl od hry, mají jen jeden život..
skoda
Taky i hry více jdou, když jsem zhuleny a hlavě mě to více baví
To já takhle někdy přišel z práce ožralej, dal multiplayerovku typu Battlefield a to se děly věci. Vždy spíše ve středu tabulky a pak první či druhá místa. Úplně jiný, intenzivnější, zážitek. A na nějakou trávu se.. pes.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.