Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpadek Vodafone

Od: 111® odpovědí: 11 změna:

Jen tak pro zajímavost. Nevypadl jen Vodafone ale také T-mobile, a zřejmně i ostatní oprátoři. Nešlo se přihlásit k účtu T-mobile, nešlo s dostat do bankovnictví, tekže nešly převody, a zřejmně to postihlo i bankomaty takže si nevyzvdnete penízky. A to je porucha. Nepřeji si vidět co se stane kdyby to vláda udělal zámněrně. Máte penízky doma? Nemáte? Chyba..A docela možná nešly ani pokladny Super-Hyper obchodů...a i těch mini co mají terminály na placení...Jaká byla vaše zkušenost?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vodafone vypadl jen pevný Internet, mobilní síT bez problémů fungovala

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, Vodafone měl u nás skoro celý den výpadek v úterý - předtím a potom (tedy i dnes) vše OK. Zdravím!
P.S. S tou vládou (nebo odporem k té současné) jste to přehnal .
111®
hodnocení

kéž by jsi měl pravdu, ale copak to nejde vypnout nebo hacknout?

ben®
111 - určitě to jde, ale nebude to záměrně dělat naše vláda (ani tato a ani budoucí). Éra soudruha Hofmanna, který nechal vypnout vysílače v roce 1968, se už opakovat nesmí! Dnes takové útoky přichází z Východu.
111®
hodnocení

tak na toho mi ani nevzpomínej,, držel jsem radio při životě 36 hodin..

ben®
111 - takže pamětník jako já .
111®
hodnocení

jj mechanik dálkových spojů...Brno

ben®
111 - já byl školák, ale vím, že se o tom doma mluvilo (a po roce 1989 už i veřejně).
111®
hodnocení

bylo by to na dlouho ale poslal jsem rozhlasové vysílání do Norimberku, Vídně a Paříže...a pak přepínal města co si přdávala štafetu..zkusím šoupnout do pošty..

hodnocení

0x
Mě vše funguje a fungovalo jak v mobilu, tak obchodu. Jinak ohledně vypínání internetu vládou a zabavení všech peněz v bance ti pomůže spíš товарищ Kateřina Karlovna Konečná.
111®
hodnocení

To bylo včera kole 20:30

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]