Nejste přihlášen/a.
používám ho čtyři roky pouze na prohlížení tisku a hraní solitaire a free cel.Při prohlížení street wiew se přehřívá když ale přejdu zpět na zprávy tak se "zklidní".Mám už věk takže tomu nerozumím.Položila jsem tu obšírnější popis ale to mi nepustí.Při hraní karet mi to hlásí nepřípustný tah ikdyž dávám barvu správně.Prosím polopaticky odpověď.Počítač jsem si pořizovala už repasovaný.Děkuji.
nepripustny tah s tim nema nic spolecneho ale to osptatni znamena ze se prehriva grafika (bude v PC skrini ta nejvetsi desticka zapichnuta kolmo na zakladni kremikovou desku PC, okouknete na tom ten vetracek, jestli tam nejsou chuchvalce bordela.. jinak koupit nejakou novou obycejnou grafiku do par kil...
Starší repasovaný počítač pravděpodobně nemá dostatek paměti (RAM), což vadí např při street view, případně jiných internetových aplikací. Na Solitaire a FreeCell to vliv nemá, ty jsou z hlediska RAM nenáročné.
Hláška o nepřípustnosti tahu podle mne souvisí s pokusem o chybný tah (možná něco přehlížíte).
doplněno 30.11.12 11:21:Řešením by bylo rozšíření paměti - zkuste se poradit v servisu, zda je to možné, a jestli to má smysl.
no nechci vam to shazovat, ale RAM nema nic spolecneho se zahrivanim PC, do RAM si aplikace ulozi data, se kterymi pracuje, a ma k nim rychlejsi pristup nez k datum z disku, pokud neni v RAM misto, pouzije si system pevny disk, kde ma swapovaci soubor (ktery at uz jakkoli, nahrazuje nedostatek RAM, za cenu zpomaleni PC)
Streetview je graficka aplikace, a prave proto ze PC je repas, bude tam predpotopni grafika, ktera je schopna maximalne vykreslit desktop a jednoduche staticke aplikace jako Solitaire a zpravy atd.. Pokud ji budeme prilis trapit, shodi PC, take to muze byt odchazejici vetrak na procesoru, kdy procesor se hreje pokud ma provest vice vypoctu.
jj, znám. Takové PC jsem měl doma. Měl špatné chlazení a přehříval se delší dobu a čím dál více. Až se přehřál příliš, zafungovala tepelná ochrana, odpojila přívod proudu a počítač se vypínal sám od sebe. Možná že máte stejný problém. Každopádně po čtyřech letech používání by vaše pécéčko chtělo prohlídku a údržbu. Asi bude plné prachu.
Přehřívání PC těžko může nějak souviset s nějakou hláškou o nepřípustném tahu v nějaké aplikaci. Zřejmě ty karty budete muset vymazat a znovu nainstalovat.
Mnoho zdaru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.