Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Pracovně mám nárok na nový notebook, prosím poradit jaký je novětší a dává vyší smysl, aktuálně mám typ Dell Latitude 5580.
Možnosti
A) 15" latitude 5520, vybavení procesor intel i5 11té generace, paměť 16GB (v současném ntb máte 8GB), 256GB ssd
B) Dell Latitude 5400, procesor i5, 16GB RAM, 256GB SSD
C) 13" DELL Latitude 5350 s procesorem intel i5, 16GB RAM, 500GB ssd
Případně jiný typ řady 5xxx Dell, možnost (Datart skladem), případně můžete doporučit.
Děkuji za případné postřehy, standardně notebook mám připojený k více monitorům.
Dobrý den.
Nedávno jsem přešel z elitebooku na probook - podobný problém - firma musí řešit s předstihem výměnu W10 za W11.
A tady vidím vaše dilema jako jediný rozdíl.
Velikost disku je v podstatě úplně jedno - záleží na vašich potřebách, ale pokud stačil 256, tak 500 je zbytečné.
Pokud nemáte další monitor s dokovací stanicí, pak přechod z 15" na 13" bude krutá volba.
rozdíl v procesoru 9% je v podstatě mizivý...
Já bych si nechal do starého vložit dalších 8GB ram a používal aspoň další rok, než bude ukončena podpora W10 a trochu vychytaný W11. Z aktuálního W11 mám špatný pocit a starší ovladače či programy, které v práci používáme, mají občas také "cukání".
Mimochodem - W10 mi zabíral 7,5GB ram - W11 i když nic nedělám valí na 11GB ...
k té 13" verzi - nosíte NTB s sebou někam? třeba do práce ... denně?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.