Nejdříve v přizpůsobení lišty dát Zobrazit a skrýt postranní lištu.
Pak v Hamburgrovém menu Mozilly - Další nástroje - Nastavení tlačítek a lišt - Postranní lištu přetáhnout do Rozšiřující nabídky a po potvrzení dát v rozšiřující nabídce Postranní lišty a lišta zmizí. Jupí
Už jsem to sama vzdávala, ale tohle nakonec pomohlo.
Odstranění nástrojové lišty pomocí Správce doplňků Klikněte na tlačítko nabídky. , zvolte Doplňky a vzhledy a přejděte do sekce Rozšíření. Vyberte nástrojovou lištu, kterou si přejete odstranit. Klikněte na tlačítko {button}11 - Žádnou nástrojovou lištu tam nevidím
Neodpovidam sama sobe, jen jsem chtela jeste doplnit do komentare, podle jakeho navodu jsem postupovala a jelikoz jsem tu uplny novacek, tak jsem vlozila formou noveho komentare. Pokud se nevyjadrujete k tematu, tak si ty komentare odpustte. Standardne vyuzivam Safari a s jinymi prohlizeci nemam zkusenosti, predevsim ve webovem rozhranni (obcas vyuziji app, kdyz potrebuji otestovat nejakou funkcnost ci zobrazeni).
Jako první bych zkusil klepnout myší v tom "přizpůsobení postranní lišty" na "zobrazit a skrýt postranní lištu" a pak nahoře vedle nápisu "přizpůsobení postranní lišty" na to X vpavo a tím vypnout to přizpůsobení
lejo
To jsem zkousela, ale lista se stale zobrazovala. :/
Diky vsem za rady. Bude se jednat o listu patrici k nejakemu plug-inu. Nakonec jde nejspise o nejaky zasuvny modul (asi related searches), ktery se mi tam “natahl” po opozdene aktualizaci.
Také by mě zajímalo jak odstranit lištu napravo která se tam objevila po poslední aktualizaci.
doplněno 30.11.24 18:10:
Tak nic, už jsem na to přišel. V nabídce nastavení té lišty (Přizpůsobit postranní lištu) vybrat možnost zobrazit a skrýt postranní lištu. Pak kliknout na tlačítko označené žlutým rámečkem. Pokud tam není, kliknout pravím tlačítkem myši na místo kde by mělo být a vybrat možnost Nastavení tlačítek a lišt... a přesunout je tam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.