Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postranní lišta - Mozilla Firefox

Od: lejo odpovědí: 14 změna:
Ahoj všem, poradíte mi někdo PŘESNÝ postup pro odstranění postranní lišty v Mozille? Prohledala jsem celé nastavení a bez úspěchu! Děkuji.
Postranní lišta - Mozilla Firefox

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já zapínám nebo vypínám postranní lištu se záložkami stiskem kláves CTRL B.

lejo
hodnocení

Dekuji za radu :)

janaj
hodnocení

1x

Nejdříve v přizpůsobení lišty dát Zobrazit a skrýt postranní lištu.

Pak v Hamburgrovém menu Mozilly - Další nástroje - Nastavení tlačítek a lišt - Postranní lištu přetáhnout do Rozšiřující nabídky a po potvrzení dát v rozšiřující nabídce Postranní lišty a lišta zmizí. Jupí *smich*

Už jsem to sama vzdávala, ale tohle nakonec pomohlo.

petr9999

Skvělé, toto pomohlo. Děkuji

lejo
hodnocení

Odstranění nástrojové lišty pomocí Správce doplňků
Klikněte na tlačítko nabídky. , zvolte Doplňky a vzhledy a přejděte do sekce Rozšíření. Vyberte nástrojovou lištu, kterou si přejete odstranit. Klikněte na tlačítko {button}11 - Žádnou nástrojovou lištu tam nevidím

hodnocení

0x
Schizofrenie, nebo nějaká jiná těžká choroba? Odpovídat sama sobě.
ben®
jenyk - ona bude podstatná ta poslední věta. To povídání před ní je zřejmě citace z nějakého návodu, který nefunguje. Není to samoodpověď.
Aha, to je možný, v tom případě se omlouvám.
lejo
hodnocení

Neodpovidam sama sobe, jen jsem chtela jeste doplnit do komentare, podle jakeho navodu jsem postupovala a jelikoz jsem tu uplny novacek, tak jsem vlozila formou noveho komentare. Pokud se nevyjadrujete k tematu, tak si ty komentare odpustte. ;)
Standardne vyuzivam Safari a s jinymi prohlizeci nemam zkusenosti, predevsim ve webovem rozhranni (obcas vyuziji app, kdyz potrebuji otestovat nejakou funkcnost ci zobrazeni).

halamus
hodnocení

0x

Zapnout Hlavní nabídku, kliknout na Zobrazit a hotovo.
Bez hlavní nabídky jsem jak bez ruky.

Postranní lišta - Mozilla Firefox #2

pecenkav
hodnocení

0x

Jako první bych zkusil klepnout myší v tom "přizpůsobení postranní lišty" na "zobrazit a skrýt postranní lištu" a pak nahoře vedle nápisu "přizpůsobení postranní lišty" na to X vpavo a tím vypnout to přizpůsobení

lejo
hodnocení

To jsem zkousela, ale lista se stale zobrazovala. :/

lejo
hodnocení

Diky vsem za rady. Bude se jednat o listu patrici k nejakemu plug-inu. Nakonec jde nejspise o nejaky zasuvny modul (asi related searches), ktery se mi tam “natahl” po opozdene aktualizaci.

nikdo*
hodnocení

0x

Také by mě zajímalo jak odstranit lištu napravo která se tam objevila po poslední aktualizaci.

doplněno 30.11.24 18:10:

Tak nic, už jsem na to přišel. V nabídce nastavení té lišty (Přizpůsobit postranní lištu) vybrat možnost zobrazit a skrýt postranní lištu. Pak kliknout na tlačítko označené žlutým rámečkem. Pokud tam není, kliknout pravím tlačítkem myši na místo kde by mělo být a vybrat možnost Nastavení tlačítek a lišt... a přesunout je tam.

Postranní lišta - Mozilla Firefox #3
Postranní lišta - Mozilla Firefox #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]