Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

AI úprava fotek dle textu

Od: vitecek® odpovědí: 5 změna:

Zdravim, shánim nějaký AI online produkt, který generuje, případně umí editovat vložené fotky, které mi upraví dle mýho požadavku textu.

Typu vložim svojí fotku a ať mě udělá s jednim okem, jako bych byl kyklop,

nebo smrtku s rouškou

nebo bankovku, na který jsem já, nad hlavou mi udělá EU hvězdičky atd..

a podobný vtipy.

Zatim jsem našel nějaký s možností generování, který ale cenzurujou některý témata, což nehledám.

Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já nevím. Kdysi jsem si myslel, že od toho se učím grafiku a ovládání grafických programů, abych dovedl vytvořit obrázky.

Dnes je zřejmě jedinou snahou zadat úkol pro AI, aby něco vytvořila.

Co kdyby nebyla AI nebo nedejbože nešel internet?

viz zde na Poradně

Co se ve škole děti nenaučí ale mohly by

hodnocení

co kdyby nebyly auta, žárovky, lednice? předpokládám, že taky používáš běžně věci, který si sám nevymyslel .. nebo kupuješ jídlo, co neni lokální.. nebo ne? pokud ano, pak nevim, proč mi pokládáš dotaz , kterej sám rozporuješ svym jednánim

Používám věci, kterým rozumím - čemu nerozumím a neznám, to nepoužívám.

V každém případě spoléhání se na AI místo vlastní tvorby je cesta do pekel.

hodnocení

eh, jo, takže třeba všechny ty Éčka v jídle taky , v restauraci ani nevíš co jíš (kde co kupujou atd) .. a tak ..

hele já to chci jen protože mám spoustu jinejch věcí na práci a nedaří se mi na to najít čas - nemám na to prostě kapacitu, vzhledem k tomu, čemu se věnuji - aktuálně bych preferoval spíše použít to AI a až si udělám, co si potřebuju dodělat, co má vyšší prioritu , pak se to klidně naučim.

není nutný to moc kritizovat, nežijem v optimálnim světě

Zajisté nežijeme v optimálním světě. Co nám brání, abychom jej učinili lepším?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]