Nejste přihlášen/a.
Dobrý den drahé rádkyně a drazí rádci. Potřebuji poradit s výběrem náramkových hodinek, které by mi na telefonu ukazovali přesnou polohu toho, kdo je nosí, ne chytrý mobil. V současné době používáme dětské Carneo, které mají v sobě i SIM kartu, ale hlásí polohu jen každých 10 minut, což je pro mě moc dlouhá doba. Potřebuji takové, které jsou nezávislé na mobilním telefonu, tzv. celulární a hlásí polohu po minutě nebo online průběžně jako některé aplikace v chytrém mobilu. Děkuji za Vaše doporučení, zkušenosti a konstruktivní nápady.
iPhone - přesně
AirTag - Méně přesně a i bez sim karty
Nevím koho jak a proč chcete sledovat, Nějak si neumím představit výdrž takové věci, na př. takto fungují různé psí obojky... Polohu to vracelo při požadavku.
Uvědomte si velikost takového zařízení a jeho kapacitu, a jak dlouho to má posílat minutovou polohu? Je tam problém s energií - Tedy to zařízení by muselo mít desetkrát větší baterku pro stejnou vydrž zařízení než máte teď
Moc děkuji za odpověď. Obojí mám, ale je to závislé na telefonu. Hodniky nabíjím každý den, jinak to nejde. Na psí obojek kouknu. Dík.
Ale vy jste neodpověděl, co chcete sledovat a proč Až si vyjasníme tohle, třeba bude možno poradit přesněji. Ale chápu pokud to nechcete specifikovat, pokud to je nelegální, jako že asi je
Víte, ani mě nenapadlo, že mě někdo nařkne z nelegální věci. Legální to je, nemějte obavu. Jen prostě sháním hodinky, nebo něco co bude mít ty vlastnosti co jsem psal. Děkuji
Potřebuji sledovat mě velmi blízkou nemocnou osobu abych věděl kde je, neztratila se a velmi lehce a rychle ji našel. Mobil nemá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.