Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dotaz.
Kde je možné stahovat hry zdarma.
Pamatuji si pár roku zpátky, že jsem hry jako Polda 4,5. Warcraft III, Age of empire 2, Cold fear nebo Resident evil 4 mohl volně stáhnout z uložta. Rád bych si zase zavzpomínal a zahral, A jak tak koukám neni kde stahovat. Všude jsem narazil jen na DemoVerze. A ty jsou k prdu.
Děkuji za vaše postřehy.
Já hry stahuju z repozitáře distribuce nebo od jejich autorů nebo jiných oficiálních zdrojů.
Mám tak zaručeno, že nejsou různě zavirované a že s nimi nejsou žádné legální problémy.
Některé hry jsem taky koupil a důkladně zazálohoval, takže se k nim taky můžu vracet, pokud mi zase přijdou na mysl, ale obecně dávám přednost Open Source, protože tam podpora nekončí, když to původní autory přestane bavit (nebo zemřou, nebo cokoli), ale trvá dokud trvá zájem o tu hru. (A taky si ji můžu případně podporovat nebo modifikovat snadno sám, když si na to troufnu. Já si to v pohodě troufám.)
Takhle sice bohužel nejsou dostupné hry všechny, ale zatím jsem v žánru, který mě baví, vždycky nějaké zajímavé našel a když už jsem je našel, tak je mám napořád.
Mě baví hry, které jde hrát opakovaně a pořád jsou zajímavé. Napríklad Elite en.wikipedia.org/... jsem hrál poprvé někdy okolo 1985 na BBC Micro a od té doby vlastně tak nějak pořád, teda postupně jsem přešel na PC, takže Frontier: Elite II a Frontier: First Encounters pod DOSem a nakonec na Oolite http://oolite.space/ pod Linuxem, ale všechny se odehrávají v podobných světech a točí se okolo podobných myšlenek, jenom jak šla technika dál a dál, tak mají stále víc a zajímavějších možností. Pro Oolite jsem i napsal pár vlastních modulů a teď se jeden snažím dostat do oficiální distribuce. A protože Oolite je Open Source, tak mi nehrozí, že by ji někdy někdo z jakéhokoli důvodu zaříznul. Ale když chci vzpomínat, tak pořád mám jak instalačky, tak i zálohy těch předchozích a občas je provětrám
A je to atraktivní pro ženy, když si chlap hraje u displeje v pokročilém věku? Já myslím že naprosto nikoliv.
Přece daleko zábavnější a i pro ženy atraktivnější je hra jménem život Protože k čemu ti nějaké skóre u displeje, tedy pokud zrovna nejde vo ceny papíry
Co si myslíš ty, nebo nějaké abstraktní ženy jako celek, je mi celkem jedno. Pro mě je důležité, že pořád připadám atraktivní té svojí Máme jak zájmy společné, tak každý vlastní a vyhovuje nám to tak.
A o skóre mi nejde, mě baví ta hra samotná. Někdo sbírá známky, jiný skáče po skalách, další jezdí na vodu a jiný zase frflá, že si někdo dovoluje se bavit ... každému podle jeho chuti
Stahovat hry zdarma je nejen nelegální ale hlavně nebezpečné, protože většinou obsahují velmi sofistikované viry a malware, který nemusí odhalit ani sebelepší antivirový program a za ty problémy, případně unikem osobních dat to skutečně nestojí. Starší hry se dají na herních platformách jako je Steam, GOG a další, pořídit za pár korun. Navíc tyto platformy průběžně nabízejí hry zdarma, které je možné stahovat po vymezenou dobu několika dní.
Wau, opravdu? Mohl bych prosím dostat zdroj na
>protože většinou obsahují velmi sofistikované viry a malware, který nemusí odhalit ani sebelepší antivirový program
Protože to zní jako něco, co by si někdo vytáhl z řiti, protože se mu to zrovna hodí ale co já vím.
Mám obavu, že ta poslední věta je naprosto přesná. Kdyby tam byl ten super vir tak by na ty stránky nikdo nechodil. No a jelikož stránky s hrama fungují stejně jako ty s filmama tak je potřeba, aby tam někdo chodil...
Jestli si chceš zavirovat Comp, stahuj si nelegální kopie odkud chceš, ale nikomu tady neraď takové hlouposti. Takových frajerů znám...
Aha takže není, to sem teda překvapen.
Riziko zde samozřejmě je a bylo by hloupé ho popírat, ale tvrdit takové absurdní kraviny je kontraproduktivní i pro tebe. Protože pak to někdo zkusí, zjistí že to není pravda a nebude tě brát vážně už vůbec nikdy.
Pokud si to neumíš najít na Goggle, chápu proč píšeš takové hlouposti. O co se tady vlastně snažíš? Podle toho co píšeš tyhle nelegální kopie pravděpodobně stahuješ. To je jen tvůj problém a doufám, že ty nesmysly co tady píšeš nikdo nebude brát vážně.
Jen zcela namátkou:
Takových článků ti najdu tuny. Pokud tady chceš dál hloupě trollit a psát nesmysly, nemám zájem.
Ano napsat to do googlu zvládne každá opice ale já sem doufal v něco konkrétnějšího protože jsou opravdu jen namátkou a je vidět že jsi ani jeden z těch článků nečetl.
Hry už více méně nehraju ale když už si nějakou koupím (už mi není 14 takže na ně mám peníze) tak je stejně vždycky musím jít cracknout protože je chci používat i když se vydavatel rozhodne že si nakrásně vypne servery.
Mimochodem stahovat není nelegální; kdybys to mohl přestat furt omýlat bylo by to super
V těch článcích je popsáno zcela jasně, jak jsou pirátské kopie her nebezpečné. Evidentně se tady stále snažíš něco zpochybňovat a ostatní přesvědčovat, aby si tyto zavirované hry stahovali do PC. Nevím co jsi zač, ale chtěl bych všechny zde důrazně varovat před podobnými lidmi jako jsi ty.
@rosta: jedna věc je, co píšou takoví "rosťové" do článků buď aby se zviditelnili, nebo aby řeč nestála a druhá věc je praxe.
Plácáte tady holé nesmysly. Někde jste si přečetl o sofistikovaných virech, něco o existenci malware, ale už ne o principech a funkcích AV softwaru. A jaká osobní data Vám mohou uniknout z herního počítače - datum narození, bydliště, nebo zda jste rozvedený. Na to není třeba žádný sofistikovaný virus. Pokud si svá důležitá data v PC nedokážete zabezpečit a ochránit, je to Váš problém. Mobilní telefon určitě máte, a to můžete žít s tím, že Vám číňan zjišťuje, co v telefonu máte. Zamyslete se nad sebou, než něco napíšete. Celý svět totiž nedělá nic jiného, než že čeká právě na ty Vaše osobní data. Jsou to bláboly co tady od Vás čtu.
@rosta Nesmyslně mícháš stahování zdarma a nelegální používání, přitom to jsou dvě naprosto různé kategorie.
Já stahuju nejen hry, ale i ostatní programy (CADy, grafické editory, programátorské nástroje, ...) zdarma a legálně.
A znám spoustu lidí, co používají programy, za které zaplatili, nelegálně.
Legalita a placení jsou dvě nezávislé věci.
pravděpodobnost že chytíš z pirátské hry vira je asi taková jako že chytíš AIDS po sexu, stát se to může, ale je to velmi vysoce nepravděpodobné
a kde to stáhnout? stačí se umět zeptat googlu na název hry a jistý stahovací protokol co začíná a končí na písmeno t
Přirovnávat to k sexu a AIDS co se týče rizika je tak trochu mimo, nehledě na to že tady ti žádný kondom nepomůže. Jestli mám riskovat že si zaviruju Komp kvůli blbé cracknuté hře, nebo si ji raději koupím a mám klid, není se o čem bavit.
@karel556 To víš že jo, a proto bylo zrušeno Ulož.to, které tady tazatel zmiňuje. Kvůli stahování nelegálních kopií a porušování autorských práv. Nemluvě o šíření virů a malware přes tyto hacknuté kopie a hry. Žiješ v minulosti, doporučuji prostudovat nové zákony DSA a dohled nad šířením nelegálního obsahu.
Ulož.to byl stejný web jako kterýkoliv jiný, kde jsou nelegální kopie nebo hacknuté hry. A klidně mi můžeš mi tykat, nevěděla jsem že jsi taková citlivka.
@karel556 Tazatel se ptal, kde zdarma stahovat hry, vzhledem k tomu že Ulož.to, které bylo plné nelegálních kopií her a programů obsahujících viry a malware, bylo zrušeno. Jak jsem psal, pokud nějakou hru (v akci která trvá několik dní) nabízí ověřená herní platforma jako je Steam, Epic, GOG, apod. je to samozřejmě legální a nejedná se o hacknuté a nebezpečné zavirované kopie, jako v případě Ulož.to
@frodo Legální herní obchody jako je Steam, Epic, GOG, průběžně nabízejí také hry zdarma v akci (po dobu několika dní) a se souhlasem autora. Po stažení hry zašle obchod na email potvrzení o nákupu hry. Nákup v těchto obchodech je zcela legální a nejedná se o hacknuté a zavirované kopie her, jako v případě ulož.to, apod.
Polda 4,5 uspěšně najíty a stáhnuty a s malími obtížemi spuštěný na PC.
Ještě hledám hry Warcraft 3 a Age of empire 2.
Pokud najdete nějaké stránky kde najdu odkaz na stažení budu rád. Předem děkuji.
Hodnotné a normální odpovědi jsem už pochválil.
Vám ostatním přeji hodně lásky a zlepšení.
Ne nadarmo se říká, že jen slabý ubližují. Ne silní.
Myslím, že ve zdejších komentářích je zcela jasně uvedeno, kde a na kterých herních webech se dají legálně stahovat hry. Takže přesně nevím na co se ptáš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.