Nejste přihlášen/a.
Když dám hledat spoj ze stanice vlaku do stanice vlaku a najede mi to že na cestě je výluka, kliknu a otevře se oranžový toolbox s nápisem že na trase je výluka, ale není tam odkaz na poznámku. Konkrétně Ostrava-Bartovice je tam výluka do 14.12. ... já sice vím že se nějak dají otevřít výluky a najít podle kraje nebo vlaku kde je ta výluka a tam ta poznámka je, jenže k tomu jsem se musel dostat přes vyhledávač, ne přes odkaz na idos. Mám to na PC. Jak tedy otevřít v tom výpisu tu poznámku že vlak může mít až 10 minut zpoždění a spoje nemusí čekat?
Už se mi to taky povedlo. Díky.
Tak jsem přišel na to že se tam dá nějak naklikat i seznam zpoždění, takže vidím kdy bylo 15ti minutové zpoždění. Do je dobré vědět, protože oni píšou že je to orientačně 10 minut a může se to měnit.
Je to trochu sázka do loterie, když mám okno na přestup asi 20 minut.
Já s IDOSem dělám poměrně často, tak ho znám, i když ne dopodrobna.
U zpoždění se dívám, jaké je v o víkendu a jaké v pracovní dny, někde se to podstatně liší a jinde ne. Ale i tak je to loterie a že ČD znamená čekej d...
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.