Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IDOS - kde výluka u výpisu

Od: vylucneidos odpovědí: 7 změna:

Když dám hledat spoj ze stanice vlaku do stanice vlaku a najede mi to že na cestě je výluka, kliknu a otevře se oranžový toolbox s nápisem že na trase je výluka, ale není tam odkaz na poznámku. Konkrétně Ostrava-Bartovice je tam výluka do 14.12. ... já sice vím že se nějak dají otevřít výluky a najít podle kraje nebo vlaku kde je ta výluka a tam ta poznámka je, jenže k tomu jsem se musel dostat přes vyhledávač, ne přes odkaz na idos. Mám to na PC. Jak tedy otevřít v tom výpisu tu poznámku že vlak může mít až 10 minut zpoždění a spoje nemusí čekat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já nevím - když je výluka, tak normálně to znamená, že vlaky nejezdí, ale je zavedena náhradní autobusová doprava, která pochopitelně jezdí po silnici, což může být delší než po kolejích ...

vylucneidos
hodnocení

A mění se při tom jízdní řády na idosu? Protože ta výluka je tam od března.

Nemění ...

halamus
hodnocení

0x

Výluky na Ostravsku byly, když byly glajzy pod vodou..

Občas přes Ostravu Bartovice jedu vlakem. Nepíšou výluka, ale "Omezení provozu", a jde mi to normálně rozkliknout, viz obrázci, tady se zobrazují zmenění, musíte na ně kliknout.

IDOS - kde výluka u výpisu
IDOS - kde výluka u výpisu #2
IDOS - kde výluka u výpisu #3
vylucneidos
hodnocení

Už se mi to taky povedlo. Díky.

Tak jsem přišel na to že se tam dá nějak naklikat i seznam zpoždění, takže vidím kdy bylo 15ti minutové zpoždění. Do je dobré vědět, protože oni píšou že je to orientačně 10 minut a může se to měnit.

Je to trochu sázka do loterie, když mám okno na přestup asi 20 minut.

halamus

Já s IDOSem dělám poměrně často, tak ho znám, i když ne dopodrobna.

U zpoždění se dívám, jaké je v o víkendu a jaké v pracovní dny, někde se to podstatně liší a jinde ne. Ale i tak je to loterie a že ČD znamená čekej d...
.

"Výluka" a "Omezení provozu" jsou dvě různé věci. Při výluce na (části) trati může být provoz zajištěn náhradní dopravou podle jízdního řádu, při omezení provozu to závisí na závažnosti příčiny provoz omezující ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]