Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mp3 s bluetooth

Od: slavo® odpovědí: 2 změna:

Jde jakýkoliv spárovat j jakýmikoliv sluchátky?

A do jakého by jste šli - můj limit je cca 2000

doplněno 24.11.24 19:23:

Ta osoba právě nemůže mít mobil.

Tak sháníme pro ni mp3 přehrávač.

A jak fungují sluchátka s mp3 přehrávačem?

Ten je integrovaný?

Písničky se tam dostávají jak? přes USB?

Ovládání je na sluchátkách?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
To nevíme, když neznáme konkrétního produkt. Pravděpodobně ale půjde.
Jaká máte sluchátka? Co si od toho přehrávače slibujete? Proč nepoužijete rovnou mobil?

mll
hodnocení

2x

A co koupit sluchátka s vestavěným přehrávačem. Měl jsem pocit, že to je skoro standard bt sluchátek i reproduktorů, usb/sd (pro mp3 přehrávač) stejně jako barevná hudba a vstup aux. Nevím jak u značkových, znám jen ty od číňanů.

Jinak se pravděpodobně domluví, ale v oblasti počítačů neni nic na 100% musí se to vyzkoušet. Přehrávat mp3 a posílat je do bt umí snad i ten nejobyčejnější tlačítkáč (teda nokia108 byl asi poslední model, který to neuměl, následující modely už ano), naopak jsem měl pocit, že výběr mp3 přehrávačů je, asi i v důsledku toho že tuhle funkci má každý telefon, dost omezený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]