Nejste přihlášen/a.
ahoj, nevíte někdo o nějakém programu na testování otázek?
Mám cca 150 otázek ve formátu pdf a chtěl bych je dát do nějakého programu abych mohl testovat včetně odpovědí ABCD z nichž je jedna správná. Děkuji za radu
Záleží na tom, zda potřebujete otestovat někoho jiného, nebo sebe.
Pokud někoho jiného, stračí "program" v příloze, pro jistotu ho sem dám 2×, jednou jen tak a podruhé zazipovaný, ho "program" je HTML soubor (obsahující JavaScript) a netuším, co s HTML souborem zdejší systém udělá, je plný překvapení.
Soubor si můžete upravit v jakémkoliv programu, co umí úpravu textu, a to jak počet otázek, text otázek a to, která z odpovědí a, b, c, d, je správná.
![]() | index.html | 8.91 kB |
![]() | index.zip | 2.71 kB |
Je to webová stránka. Soubor "index.html" (je v "index.zip") otevřete v libovolném prohlížeči.
Musíte mít povolen javascript, který je ve zdrojovém kódu stránky definován.
Pokud chcete předlohu napasovat na vaše otázky, musíte si vzorovou stránku upravit.
Zapínání / vypínání JavaScriptu se provádělo tak před 10 lety. Pokud by měl někdo JS vypnutý, dostal by blášku i v této diskusi, pokud by se pokusil psát. Bylo by to podobné, jako na přiloženém obrázku, je z prohlížeče, který mám víceméne na pokusy, orámování jsem domaloval já.
Já vypínám javascript na otravných stránkách i nyní ... některé prohlížeče to umí, a když ne, tak jsou k tomu účelu pluginy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.