Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo o aplikaci pro PC, která by uměla přeložit mluvené slovo z angličtiny do češtiny. Například když mluví naše tenistky po zápase. Stačí i titulky. Popřípadě převést mluvu na text, a pak by se to v překladači přeložilo. Dík
Je to novinka tohohle měsíce, čeština zatím podporována není. Aktuálně podporované jazyky:
Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish, Korean
More languages will be added soon. Další jazyky budou brzy přidány.
Já používám jen free variantu textového překladače.
něco zvládne aplikace v mobilu, zkusil jsem to jenom jednou na F1 když jsem si chtěl poslechnout Hamiltona. Překlad byl okamžitý ale tam bylo tolik okolního hluku že to vynechávalo. Nevím dlouhý záznam to zvládne a asi by byl problém s přenosem do PC
já mám deepL už asi rok v mobilu s androidem 9, je to free verze stažená z Google Play a funguje dobře, včetně češtiny. Na dlouhý text to ovšem není. Jedna věc se mi nelíbí, a to když chci překlad z foto tak překládá vše. Bylo by fajn kdyby byla možnost vybrat pouze tu oblast která mě zajímá. Jinak OK
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.