Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Překlad mluveného slova

Od: macvac odpovědí: 5 změna:

Nevíte někdo o aplikaci pro PC, která by uměla přeložit mluvené slovo z angličtiny do češtiny. Například když mluví naše tenistky po zápase. Stačí i titulky. Popřípadě převést mluvu na text, a pak by se to v překladači přeložilo. Dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

halamus
hodnocení

1x

deepl.com/...

Je to novinka tohohle měsíce, čeština zatím podporována není. Aktuálně podporované jazyky:
Dutch, English, French, German, Italian, Japanese, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Turkish, Korean
More languages will be added soon. Další jazyky budou brzy přidány.

Já používám jen free variantu textového překladače.

maflik
hodnocení

0x
Pro PC ne. Existuje elektronické zařízení, které si můžeš koupit nevím ale jestli tam je čeština, vím jen že zvládá překlad mezi angličtinou a čínštinou nebo japonštinou.
Můžeš si stáhnout titulky a ty si nechat přeložit pomocí ChatGPT a jiných GPT.

hodnocení

0x

něco zvládne aplikace v mobilu, zkusil jsem to jenom jednou na F1 když jsem si chtěl poslechnout Hamiltona. Překlad byl okamžitý ale tam bylo tolik okolního hluku že to vynechávalo. Nevím dlouhý záznam to zvládne a asi by byl problém s přenosem do PC

hodnocení

0x

já mám deepL už asi rok v mobilu s androidem 9, je to free verze stažená z Google Play a funguje dobře, včetně češtiny. Na dlouhý text to ovšem není. Jedna věc se mi nelíbí, a to když chci překlad z foto tak překládá vše. Bylo by fajn kdyby byla možnost vybrat pouze tu oblast která mě zajímá. Jinak OK

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]