Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyměnit grafickou kartu

Od: spectr odpovědí: 6 změna:

Zdravicko vsem, za par tydnu se chystam vymetit grafickou kartu ve skvem novem dellu (Dell Studio 540 / 6161 - Quad-Core PC with 4GB memory) za ATI Radeon HD 4870, jelikoz jsem to nikdy nedelal... hledal jsem na netu a nic moc jsem nenasel... vite o nejakem odkazu na navod? Dale by me zajimalo, nejspise budu muset vymetit i zdroj aby to utahl... mam 300 wat... nakej dalsi navod? ;) Predem dikas vsem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Sundáš kryt počítače, uvolníš šrobek, kterým je grafika připenvěna a po uvolnění pojistu na základní desce katu vysuneš ven. Opačným postupem vlořžíš katu novou. Troufám si trvrdit, že budeš potřebovat silnější zdroj.

spectr
hodnocení

Super, uz jsem se lekl ze je to nako slozity... ehm s tim zdroojem jsem si zjistil ze budu urcite potrebovat nejakej vykonejsi... je to s jeho vymenou stejne jednoduche? a potom kdyz nahodim pc, musim to kartu nejako privest k zivotu, ci ji pc sam detekuje? samozrejmne nainstaluju ovladece... ale nejake vrtani treba v biosu nebo tak?

V BIOSu nic nastavovat nemusíš. Zdroj je upevněn na 4 šroubech. Výměna je jednoduchá. Nezapomeň zapojit napájení i do grafické karty! Jakou tam máš teď?

spectr
hodnocení

prave ted tam mam tuhle... koupil jsem pc vcera... ale jeste neni zapojenej, pac cekam na 24 lcd monitor...

Intel® GMA X4500 graphics

left4dead

K tomu zdroji jen opatrne s napojenim napajeni na desku apod., doporucuju si na internetu popr. v manualu k desce najit, kam co zapojit, aby nahodou se nevymenil zdroj a nebyl napichlej na desku :)

spectr
hodnocení

Diky, potom to vse uvidim az to rozdelam... pc jsem jeste ani nenahodil... to vyepseni budu delat az vyzkousim jak slape... pac kvuli zaruce atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]