Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Třída není zaregistrována,jak opravit?

Od: wydra® odpovědí: 4 změna:

Díky této hlášce, nic, NIC neotevřu. Nevím, čím se to stalo, nb doposud pracoval bezchybně. Win 11 64bit.

Něco jsem našla, ale bojím se do toho pustit, abych nenadelala další paseku. Prosím, pomužete mi s tím někdo?

Pochopila jsem, ze nejdou ty 64.

Prikladam scr jedné fotografie.

Třída není zaregistrována,jak opravit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asdfasdfa
hodnocení

2x

Otevřít v jiném programu anebo opravit...

hodnocení

Diky za radu, zatim pomohlo otvirat v Chromu!

ml1
hodnocení

0x

Jo to se stane, pokud člověk neudělá import knihoven pro potřebný formát obrázku, respektive jejich inicializaci (už je to delší dobu, několik let, co jsem ve svém programu řešil png a jpg, od té doby to už jen kopíruju, ale přesně tyhle hlášky (teda anglicky clas not registered) jsem dostával, podrobnosti si už moc nepamatuju, ale zakopaný pes byl právě v té inicializaci). Pokud to neni Váš software, tak s tím nic neuděláte a musíte počkat až si to programátoři opraví, zřejmě v další aktualizaci.

Do té doby můžete používat jiný sw, který tuto chybu neobsahuje, místo vestaveného prohlížeče fotografií je pro windows dobrý irfan wiev.

hodnocení

Poreisla jsem to zatim tak, ze k otrevirani obrazku a toho co nejde otevrit, pouzivam Chrome. A je to! :) Nejsem pocitacovy expert, ale snazim se vzdy si poradit. Az bude po ruce nejaky IT, pomuze mi. Zkusila jsem obnoveni systemu, to nepomohlo. Ale clovek se porad uci a chybama nejvíc. Diky za odpoved!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]