Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Nevíte náhodou někdo, zda mi v rámci záruky opraví prasklý displej na notebooku? Pojištění náhodného poškození bohužel nemám...
Jak se to stalo, spadl Vám? Vaše pojištění domáctnosti nezahrnuje pojištění proti vlastnímu neodbornému zacházení? Někteří označují jako na blbost. Pravda, sjednaná obvykle nebévá. Nejhorším to lze svést na jiného z rodiny, že to rozbil. Pro příště zkuste se pojistit u pojišťovny (myslím že Moneta něco takového má).
Děkuji za odpověď. Nespadl, ale jak píšete došlo k neodbornému zacházení , kdy se dítě pokoušelo otevřít z kraje... Snad to půjde opravit-vyměnit.
Tak to by mohlo být ve Vaší pojištění domáctnosti? Kontaktuje pojišťovnu. Zkuste rozeslat pár nezávazných popávek po opravě, běžte na pobočky opraven k prohlédnutí, stanoví Vám cenu, vyberete si tu nejlevnější/nejvhodnější, opraví Vám to, někdy i na počkání až jim přijde díl, nemajou-li na skladě, a s fakturou (ne)půjdete do pojišťovny, proplatí (celou nebo část ceny).
Mě upadl notebook a sklo na jednom místě prasklo, obraz stále fungoval, ale dotyk ne, pojištění se na to nevztahovalo, platil jsem 17tis za celé věko. (40 tis stál notebook)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.