Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás, jeden technický dotaz, napůl i odborný: na svém PC používám počítačový klient THUNDERBIRD, žádá mě o DAR, poslali k tomu i informace - ale rád bych jen klasické číslo účtu a poslat tam částku bankovním převodem. Už to někdo takto zkoušel? Nějaká rizika? Jaké mají číslo účtu? Snad tady budou příznivci programu THUNDERBIRD... díky
bene to vy máte potřebu remcat i když tomu zjevně nerozumíte. Někdy je lepší vynechat komentář. juraja se nebude registrovat aby se přihlásil a tazateli napsal číslo účtu..
tady fr
napište mi , prosím, číslo účtu - toť vše... pokud už někdo THUNDERBIRDu platil ne PayPal a podobné nesmysly, ale běžným bankovním převodem v korunách - ne EURECH, jak asi žádají... přece mají v ČR svou pobočku a účet, nemají?
frantioo, žádnou pobočku ani účet v Čechách nemají, prostě to zaplať kartou, holt tam ten poplatek ti přiúčtují no bože
Žádný účet mi to nenabídlo pouze Apple pay, paypal, karta... Jestli to nemáš, tak požádej souseda, kamaráda, přítelkyni, potomky,... Nebo to pošli tady někomu a on to tam pošle za tebe
PS: kolik jim chceš poslat Kč?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.