Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jednoduše poslat dar Thunderbirdu?

Od: fr odpovědí: 12 změna:

Zdravím Vás, jeden technický dotaz, napůl i odborný: na svém PC používám počítačový klient THUNDERBIRD, žádá mě o DAR, poslali k tomu i informace - ale rád bych jen klasické číslo účtu a poslat tam částku bankovním převodem. Už to někdo takto zkoušel? Nějaká rizika? Jaké mají číslo účtu? Snad tady budou příznivci programu THUNDERBIRD... díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zde nápověda i platby.
Můžete si vybrat. Kartu,bankou, PayU, atd...,
thunderbird.net/...
ben®
juraja - a ještě doplňte to požadované číslo bankovního účtu.
Bene nic není složité, číslo účtu dostane při platbě. Odklika si jakou formou bude chtít zaplatit
thunderbird.net/...
ben®
juraja - já tam žádné číslo účtu nevidím, jiný způsob platby tazatel nechtěl a to viz Váš odkaz určitě zná. Uvidíme, jak bude s Vaší odpovědí spokojen tazatel.
Bene zase jste vstal špatnou nohou?
Číslo účtu dostane až při platbě (musí si rozkliknout jakým způsobem bude chtít platit) Tak jako je zvykem na jiných portálech.
ben®
juraja - kecy si nechte a počkejte si na pochvalu od tazatele . A nyní máte (jako vždy) poslední slovo .

bene to vy máte potřebu remcat i když tomu zjevně nerozumíte. Někdy je lepší vynechat komentář. :) juraja se nebude registrovat aby se přihlásil a tazateli napsal číslo účtu..

ben®
dexolus - budiž. Problém je v tom, že právě o to číslo účtu tazatel žádal a nedostal ho, protože (jak Vy píšete) se někdo někde nechtěl přihlásit, ale nemlčel .
frantiseek

tady fr

napište mi , prosím, číslo účtu - toť vše... pokud už někdo THUNDERBIRDu platil ne PayPal a podobné nesmysly, ale běžným bankovním převodem v korunách - ne EURECH, jak asi žádají... přece mají v ČR svou pobočku a účet, nemají?

ch

frantioo, žádnou pobočku ani účet v Čechách nemají, prostě to zaplať kartou, holt tam ten poplatek ti přiúčtují no bože

Žádný účet mi to nenabídlo pouze Apple pay, paypal, karta... Jestli to nemáš, tak požádej souseda, kamaráda, přítelkyni, potomky,... Nebo to pošli tady někomu a on to tam pošle za tebe

PS: kolik jim chceš poslat Kč?

fr
hodnocení

Mám ho už x let, velká spokojenost... tak mi tam "zatrhli" 450,- kč

Můžete si odklepnout kolik chcete a jestli jen jednou, nebo opakovaně (měsíčně)
Jak jednoduše poslat dar Thunderbirdu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]