Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

W10 je možnost nastavení datumu k hodinám?

Od: reni® odpovědí: 3 změna:

zdravím, ve w7 byla možnost že vedle údaje času byl ještě údaj dne a datumu. teď mám ve w10 pouze možnost zvětšit hlavní panel, co ubírá plochu anebo najetím myši.

Neexistuje nějaký doplněk? už si nepamatuji jak jsem to docílil ve w7.

děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ml
hodnocení

0x

Když roztáhnete hlavní panel tak se tam ukáže i datum. Mám hlavní panel na 3 čádky ikon, to je léty osvědčená velikost. A pak je tam datum a den v týdnu.

Ale jak tam dostat sekundy se mě neptejte, prý to umí až jedenáctky. Ne jako v linuxu, kde stačí zaškrtnout zobrazovat sekundy. A když koukám na to zaškrtávátko, tak přemejšlim jestli windows taky něco takovýho nemá, ale myslím, že stačí jen panel natáhnout.

W10 je možnost nastavení datumu k hodinám?
ml

Zkouším desítky, asi opravdu stačí jen ten panel natáhnout, stačí na dva řádky ikon. Žádné nastavení tam k tomu neni.

hodnocení

souhlasím a o tom vím, psal jsem to v dotazu. Asi to co chci w10 neumožňují, děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]