Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která PC sestava je podle vás nejlepší?

Od: rhadley® odpovědí: 4 změna:

Ahoj všem!
Rád bych se zeptal na váš názor, která z PC sestav na přiložených obrázcích je podle vás nejlepší. Stačí čistě váš názor bez nějakého hlubšího rozboru.
Díky moc za vaše odpovědi!

Která PC sestava je podle vás nejlepší?
Která PC sestava je podle vás nejlepší? #2
Která PC sestava je podle vás nejlepší? #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

halamus
hodnocení

1x

Jde o můj neodborný názor.

Intel má tolik problémů, že intelácký procák bych nechtěl.
V popisu chybí, k čemu PC bude sloužit.

mathew
hodnocení

0x
Jelikož tam chybí přesné názvy všem komponent tak si můžeš hodit kostkou. Já jsem loni poskládal vlastní teda ještě s RTX 4070 Ti a vyšlo to o pár tisíc levněji a mám 3 TB disk...

thetruth
hodnocení

0x

Umírající Raptory, to fakt chceš *smich* Takže tady ze tří je jediný pro mne akceptovatelný adept ten s Ryzenem. Ale jelikož chybí podrobnější parametry, nebudu říkat, že je to dobrá sestava (zdroj, SSD, deska nevím co použili). Hledat se mi to nechce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]