Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyskakující hláška

Od: wydra® odpovědí: 11 změna:

Neustále na mě vyskakuje hláška. Uz jsem hledala, snazila se, nic nepomaha, vyskakuje kazdou chvili. Prosim, poradi mi nekdo, jak se toho "hmyzaka" zbavit?

Dekuji, moc dekuji!

Notebook, Win 11

Vyskakující hláška

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jk2021
hodnocení

0x
Záleží na tom za jakých okolností se to děje... např. hned po spuštění, náhodně během používání nebo po nějaké konkrétní akci?
jk2021
Podle textu bych to tipoval na oznámení antiviru/antimalware programu, možná blokátoru reklam.
hodnocení

Ano, myslim, ze to souvisi s blokatorem reklam, ale snazila jsem se to vycistit a vyskakuje pokazde, kdyz otevru nejakou stranku. Treba i tady. Kde to mam jeste vycistit?

hodnocení

Jeste me napadlo, vylovit v registrech?

Změnit aplikaci na blokování reklam. Případně nastavit, u některých lze nastavit co je potřeba vykonávat.

hodnocení

Zmenit aplikaci jiste mohu, ale ted se musim zbavit toho vyskakovaciho okna. Uz jsem z reg odstranila co slo, obnovila system a stejne nekdy vyskoci, asi me z toho jebne...

Dekuji za radu, mate nejakou osvedcenou apku?

hodnocení

To uz jsem udelala, ale ten odinstalovany, doufam to je on, se rozlezl v pc, protoze si ho nechci koupit. Ted mu "trham nozicky" v registrech. Uvidime.

A proto je potřeba používat pro odinstalaci programů nástroj, který odstraní zbytky po odinstalaci, např. Revo Uninstaler.

hodnocení

jdu na to, zas to na me vyskocilo tady. Strasne, o tom se mi snad bude zdat

hodnocení

0x

To je hláška blokátoru reklam (už to tady padlo vícekrát) - uBlock Origin nebo podobný

Mimochodem "EasyList Czech and Slovak" už nebyl několik let aktualizován.

julie
hodnocení

0x
Z jakeho browsereu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]