Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu.Dnes sem četl na Google viz.předmjet otazky.Chci koupit tv pro syna.Mužete my prosím poradit kterou? LG 55ur78003 nebo Tcl 55 V6B?LG má pry lepši obraz ale spotřeba je G.TCL ma spotřebu E.Synovi odešla TV a hraje hry.Hlavně se my jedna o obraz ale taky spotřebu .Mám taky zajem o Samsung UE50 DU 7172U.Má sice 50 palcu.Mužete my prosím poradit kterou?Moc si vážim o radu.
kupoval jsem jednu babičce a jednu tchýni - 2 a 1 rok v provozu, vše jednoduché, funkční, kvalitní, bez vady - moc příjemný zvuk!
Netflix u tchýně si zařídila švagrová. Aktualizace se nastavují automaticky, takže netuším - neřeším. Přepínání...hmm, no já mám doma ORAVU a už 5 let čekám, že odejde a koupím si hisensku ... ale tak nějak to pořád funguje :D... oproti té mé je to rychlejší, ale neměřil jsem to, nejsem
Takže blíže už neporadím
Co to plácáš za třetinu, ta LG i Samsung jsou taky pod 10tis a LG má o 5 palců větší obrazovku. Matematika ti asi ve škole moc nešla ty třetino
Hmmm.
Sony KD-50X81J modelový rok 2021. cena 10 888 Kč (Vychází na ní vůbec ještě aktualizace?)
Hisense 50E6NT modelový rok 2024 cena 8 990 Kč
A teď si vyber
Z těch, co jste poslal:
Samsung UE50DU7172
- má pouze Edge LED podsvícení, to není moc dobré
+ narozdíl od ostatních podporuje více HDR formátů
TCL 55V6B
- podporuje jen 2 HDR formáty
+ Micro Dimming
LG 55UR78003
- podporuje jen 2 HDR formáty
Takhle je potřeba si projít zásadní parametry podle vašich požadavků a porovnávat.
Záleží, jestli to má být spíš jen na hry. A na jak dlouho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.