Ahoj hráči Hitmana. Ve hře Hitman 2 v destinaci Mumbai je mise THE CULINARY TRIP - Feeding The Birds, ve které máme otrávit na zvracení tři bodygardy.Přestože výzvu splním a ve výzvách se ukáže, že je úkol splněný, po novém spuštění hry se ukáže, že výzva splněná není.O této chybě na internetu píše hodně hráčů, přesto chyba trvá už několik letTím, že se výzva Feeding The Birds ukazuje jako nesplněná, nelze splnit ani koncovou výzvu THE CULINARY TRIP - complet, ve které musí být splněné celkem tři výzvy. Dvě výzvy splnit lze - ta třetí Feeding The Birds i když se splní, po znovunačtení hry se ukáže nesplněna.Ve hře mám celkově vše splně mimo tuto výzvu.MÁ TO NĚKDO SPLNĚNÉ?Myslím, že pokud si koupíme hru za nemalé peníze, měla by být hra bez chyb a pokud chybu neumí opravit, měli bychom dostat aspoň nějakou kompenzaci.
Hru nemám ale na Steam fórech to řešily, prý to i nahlásily vývojářům v už roce 2021. Ale nikoho to nezajímá.
Toto je bohužel systém ve kterém žijeme. Nejlepší je že je nelegální to sám opravit i kdybys to uměl a věnoval tomu ten čas, protože bys porušoval jejich copyright a pravděpodobně i tu kilometrovou smlouvu kterou jsi odsouhlasil při koupení hry. Tu konkrétní smlouvu jsem nečetl (jako asi nikdo z kupujících) ale většinou je to dělané stylem že ty se vzdáš všech svých práv ale oni si všechny ponechají (aby to bylo pěkně fér).
Co s tím? Za prvé - smířit se s tím že to pravděpodobně nikdy na 100% nedohraješ, za druhé zajímat se o svobodný software protože ten existuje přesně proto aby takovým věcem zamezoval. Teď jde jen o "blbou hru"ale jednou by na opravení takového bugu mohlo záviset třeba tvé podnikání.
Ještě bych ti mohl říct ať si od nich příště hry nekupuješ ale takovou EULu má přes 90% programů, natož her takže to moc nepomůže. Individuální akcí systémový problém nezpravíš.
Tuto hru jsem sice nehrál ani nehraji, ale "Myslím, že pokud si koupíme hru za nemalé peníze, měla by být hra bez chyb a pokud chybu neumí opravit, měli bychom dostat aspoň nějakou kompenzaci" je sice hezká myšlenka, ale reálný svět funguje jinak. Hra bez chyb prostě neexistuje, každá je má a pokud chyba neovlivňuje/neznemožňuje postup v hlavním příběhu (jako např. ve Skyrimu nefunkční dveře, které vám měla otevřít NPC postava),je zbytečné se jí zabývat.
Tento bug přece postup ve hře ovlivnňuje - když hru nelze dokončit
jk2021
Co konkrétně myslíte tím, že nejde dokončit (už jsem psal,že jsem hru nehrál)? Pokud jde jen o nějaký achivement bez zásadní vazby na postup ve hře, neznamená to, že hra nejde dokončit.
Hra se dokončí celá když se dohrají všechny výzvy na 100%. Pokud nějaká výzva nelze splnit na 100%, není hra dohraná do konce a tvůrci hry pokud hru prodávají za peníze, by měli chyby ve hře opravit - je to jejich povinnost. Jinak prodávají aušus.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.