Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem tak trochu mimo, jelikož mi to vždy fungovalo. Mám soubory pésniček na různé oslavy a vždy jsem je jen otevřela a nahoře bylo přehrát a už to jelo ,ale teď se mi přehraje jen jedna a i když kliknu na šipky ,tak písnička dohraje a další nic...co dělám špatně...
Zabudli Ste napísať, aký prg. používate na prehrávanie,
možete spomenuť aj OP, možno budeme vedieť poradiť...
Moj predbežný odhad: niečo Ste zmenili v nastavení prg, tak nejde...
Taky je možné že používá nějaký defaultní přehrávač s defaultním nastavením a aktualizace to třeba nějak rozbořila, jak má mickosoft poslední roky zvykem. Je to podle mě nejpravděpodobnější scénář.
Operační systém možná neni tak důležitý (stejně to bude nějaký windows), ale ta aplikace přehrávače je dost důležitá informace, jestli vestavený media player, nebo nějaká aplikace jiného výrobce (winamp, vlc apod. jsou jich desítky či spíš stovky nebo tisíce).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.