Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Když odinstaluji aplikaci WhatsApp a pak jí zase nainstaluji, na mobilním telefonu, budu tam mít zase původní chat? Nebo musm nějak zálohovat? A pokud mi někdo bude psát a já nebudu mít aplikaci, přijdou mi ty zprávy, pokud zase aplikaci nainstaluji? Děkuji.
Já nemyslím do nového mobilu, ale do toho stávajícího. Chci si dát jen detox a odinstalovat secial media ...
autoamtické zálohování ( pokud je nastaveno) funguje po dobu 7 dnů takže po nainstalování stačí potvdit nabídklu obnovit zálohu
šikovnější uživatel by mohl najít na sd kartě nebo vnitřním úložišti přes správce souborů adresář a soubory obnovit, funguje to po nalezení souboru , odmazání data jeho vytvoření ) je na konci názvu ) a násedné "obnově zálohy"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.