Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WhatsApp - Historie chatu po odinstalování

Od: miguelis odpovědí: 4 změna:

Ahoj. Když odinstaluji aplikaci WhatsApp a pak jí zase nainstaluji, na mobilním telefonu, budu tam mít zase původní chat? Nebo musm nějak zálohovat? A pokud mi někdo bude psát a já nebudu mít aplikaci, přijdou mi ty zprávy, pokud zase aplikaci nainstaluji? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Před "přestěhováním" do nového mobilu je potřeba zprávy uložit: Nastavení/Chaty/Zálohování chatů.
doplněno 23.10.24 10:17: Ten postup je stejný, ať už ho pak nainstalujete na stejný, nebo jiný telefon.
Pokud má mít to "čištění" efekt, pak proveďte tovární reset, ne jen odinstalování a nainstalivání apek.
miguelis
hodnocení

Já nemyslím do nového mobilu, ale do toho stávajícího. Chci si dát jen detox a odinstalovat secial media ...

Ten Váš detox se má poté skončit intoxem, prosím? Že odhlásím se, detoxikuji se, no a pak, abych náhodou nevyšel z cviku, tak to zase všecko nainstaluji i se starými zprávami a jedu vesele dál? Zajímavé, nicméně pěkně divné.

martinkupka
hodnocení

0x

autoamtické zálohování ( pokud je nastaveno) funguje po dobu 7 dnů takže po nainstalování stačí potvdit nabídklu obnovit zálohu

šikovnější uživatel by mohl najít na sd kartě nebo vnitřním úložišti přes správce souborů adresář a soubory obnovit, funguje to po nalezení souboru , odmazání data jeho vytvoření ) je na konci názvu ) a násedné "obnově zálohy"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]