Nejste přihlášen/a.
na novém počítači sestry na Slovensku po kliknutí na plochu pravou má být vytvořit zástupce - ona tam má místo toho vytvořit odkaz.
Jak má tedy vytvořit zástupce?
ne to není zástupce
když chci vytvořit zástupce na vypnutí monitoru tak u ní to skáče na internetovou stránku
u mě zástupce na vypnutí monitoru funguje normálně
No jen aby ten program, který tam chceš mít, umožňoval vytvoření zástupce. A proč na to nejdeš obráceně - najdu si exe soubor na který chci odkaz v zástupci na ploše, kliknu pravým , dám odeslat, plocha vytvořit zástupce. To taky nefunguje?A nevěřím, že by na Slovensku stejná ikona ve win odkazovala na nějakou jinou funkci, jak mi tu tvrdíš.
Som Slovak, vpravo od rieky Morava...
Zástupca sa dá vytvoriť, ako odkaz na nejaký program, zložku, obrázok atď...
Ak Ste klikli iba na plochu, OP nevie na čo sa odvolávate, preto od Vás žiada odkaz
na niečo, čo som vyššie spomenul. Tiež Ste nespomenuli, aký OP používate, ale to
nie je až tak podstatné...
tohle je návod, jak vytvořit zástupce na vypnutí monitoru:
klikni pravou na plochu
zvolíš nový - zvolíš zástupce
do umístění položky zkopíruj a vlož: powershell (Add-Type [DllImport(\"user32.dll\")]public static extern int PostMessage(int h,int m,int w,int l); -Name a -Pas)::PostMessage(-1,0x0112,0xF170,2)
klik další - přejmenuj třeba monitor off
ikonku si můžeš z plochy přetáhnout dolů na hlavní panel
když klikneš 2x na ikonku, monitor se vypne - když hejbneš myší, monitor se zapne
U mě to funguje krásně, protože po kliku pravou na plochu tam mám nový - zástupce
U sestry na Slovensku to nefunguje, u ní není nový - zástupce ale má tam nový - odkaz
Tak tedy nevím, proč jí to nefunguje
Jsou vůbec na tom počítači Windows, bo "moje"Windows vypadají jinak.
Co se zobrazí? kod.djpw.cz/...
zobrazí se tohle
appVersion: 5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/128.0.0.0 Safari/537.36 OPR/114.0.0.0
Windows máme oba, já mám Windows 11 home
ona má Windows 11 home pro
je nepochopitelné, proč to u mě funguje a u sestry na Slovensku ne.
Oba máme Windows 11 a děláme stejný postup
tak nakonec jsem našel jiný funkční odkaz, který se vloží do nového zástupce a už to šlape
C:\Windows\System32\scrnsave.scr /s
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.