Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cod4 online - po 15min se seká

Od: skullcz odpovědí: 11 změna:

Potrebuji pomoc vzdy kdyz hraju na jakymkoliv serveru tak se mi to po nakych 15 minutach zacne sekat.pocitacem to na 100 procent neni mam 4Gb ram,512 grafarna,2jadro pracak a 500GB hardisk.mam vyplej punkblaster a hraju na cracnutych serverech,pink mam v poradku takze za boha nevim co to je :( (a skousel sem i preinstalovat hru a dokonce sem ji i stahl znova z jiny stranky ale nepomohlo to)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

0x

Až se ti to stane, tak se podívej, který proces ti jede na 100% (CTRL+ALT+DELETE - nabídka Procesy). Asi to nebude hned, ale když pár minut počkáš, tak by jsi to měl zjistit. Mně to třeba dělal Zone Alarm (firewall), když jsem něco uploadoval.

skullcz
hodnocení

Aha dik zkusim to

skullcz
hodnocení

Sakra tak to tim neni skoro vse je na 00 jediny iw3mp ma 18 procent tak nevim.vyuziti pc bylo prumerne 20 procent

skullcz
hodnocení

je to divny dela mi to i Left4Dead a to mam originalku tak *modla* POMOZTE NEKDO *plac*

skullcz
hodnocení

tak L4D to uz nedela ale to cod4 jo*plac*

skullcz
hodnocení

Kurvaaaaaaaa ja se z toho poseru tak to zas dela i Left4Dead ale proc sakra?vzdyt mam origos

výtka
Upozornění od sys maverick 26. 04. 2009 00:45:49

Uklidni se...

charlies*
hodnocení

0x

Málou rychlost downloadu/uploadu nemáš? Nějaké patche jsi instaloval, pokud jsou? Provádíš nějaké údržby PC? Mám na mysli mazání nepotřebných souborů, defragmentaci, čištění registrů apod. Pokud máš dlouho nainstalovaný Windows a hodně instaluješ a neděláš žádnou údržbu, tak se ti počítač může znatelně zpomalit, ale nejen při hrách.

skullcz
hodnocení

tim to neni defragmentoval sem disk asi pred 4 dnama a instaloval sem windowsi taky pred 4 dnama a stejne ja udrzuju pc ale jak si rikal jestli nemam malo downloaduuploadu ehm jak to zjistim?*hi*

skullcz
hodnocení

joo ty myslis tohle rychlost downloadu-1786kbs a upload-153kbs tak si myslim ze tim to asi taky neni

charlies*

To všechno vypadá v pohodě. Můžeš ještě zkusit změřit teplotu, při sekání? Program třeba Everest. Kdyby jsi to v tom programu nemohl najít, tak Počítač - Senzory.

skullcz
hodnocení

jenom podotykam ze sem ted zjistil ze mi to dela i u singlplayeru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]