Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám nápad na hru lze nějak vyvěsit na net nebo dát nějaký startup?

Od: barb odpovědí: 7 změna:
Dobrý den mám nápad na hru protože takových her je málo nebo nevím jestli vůbec nějaká, styl jako GTA 5 nekorektní sprostá a šokující ale svět by byl zasazen do fantasy něco jako dračí doupě kde si můžete dělat co chcete a dát jenom na svoje vlastni rozhodnutí co budete dělat.Pomahat dobrodruhům s vybíjením dungeonu nebo se dát na stranu padouchů,hrát za několik různých ras chodit do skřetího bordelu kde se na vás vrhnou kozaté skřetice,chlastat v hospodě nebo se zhulit nějakými bylinkami a nachcat někomu do pití,ve stylu hry (Postal)nevím kdyžtak napište nějaké tipy na hry takového stylu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Kto to naprogramuje a urobi k tomu grafiku? Mate volnych par milionov Czk na platy pre tych ludi?

lexa
hodnocení

5x

Nějak nechápu na co se ptáš, chceš takovou hru vytvořit nebo hledáš podobné hry? Pokud to první, tak tě asi zklamu, ale taková hra ani s pomocí AI se nedá zvládnout, pokud na to budeš sám... Jenom základní assety, by ti zabraly doslova tisíce hodin, natož celá hra. Navíc by se špatně prodávala kvůli ratingu. Jinak, přijde mi to jako směsice RDR2 a wowka. A taky to nevypadá moc originálně a dlouhodobě zábavně(pokud mají být hlavní táhla, hulení trávy a sex se skřety, protože zbytek se běžně v některých hrách dá dělat.

barb
hodnocení

Prostě jsem měl na mysli něco ve stylu dračího doupěte když jsme hráli s kámoši spousty hodin jsme se nasmáli a co jsme to zase urobili nebo se probojovávali všemožnými dungeony.Jako je spousty her na motivy dnd ale pořád to není ono mě přijde.

dfghdfgh
hodnocení

1x

Nejdříve si ujasni, co to má byt, pak začni zhánět kamarády, co ti pomužou jestli to dobročinná volnočasová aktivita k zabavení nebo smlouvou zavázané? Uděláte si analýzu trhu atd. Pak teprov výběr správného engine (Unity, ...) a programování, programování není zas tak těžké. Jaká bude distribuce? Jsme v tržní ekonomice, takže z chutí do teho co není. Pokud by to byla multiplayer hra, hrál bych za kněze, který by to tam vysvětil, aby nebyla další Sodoma a Gomora.

hodnocení

0x
Tvůj skvělý podnikatelský plán jsi právě zabil zveřejněním podrobností bez předchozí právní ochrany nápadu. Toho budeš ještě litovat...
dfghdfgh

Inspirace nespadá do autorského zákona.

Klidně klient architekta může načrtnou podobu domu a architekt jenom dodělá výkresy, ano, architekt si může na podobu domu dát právní autorskou ochranu (dům je rozmnoženina "virtuálního" domu z výkresů).

Šlo samozřejmě o ironii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]