Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přátelé,
jsem majitelem notebooku Acer Aspire. Vše funguje normálně, ale mám problém s přehříváním jedné ze čtyř operačních pamětí (4x 512 MB). Teplota na prvním slotu paměti se pohybuje v rozmezí 105 - 120 °C. Tuto skutečnost jsem zjistil díky programu Sandra XII. Nevím však, jestli je tento program vhodný k operačnímu systému Vista, který na tomto notebooku mám a díky tomu není udávaná teplota "nesmysl".
Ptám se tedy : 1) Je tento program vhodný pro OS VISTA? 2) Víte někdo o vhodnějším programu, kterým bych zjistil správnou teplotu na slotech operačních pamětí?
Díky Lukáš
Kdyby program nebyl vhodný ppro Vistu, poznal byste to. Pokud se chová normálně, tedy zobrazuje, co našel, tak je to v pohodě.
Za druhé, protože ukazuje na třech modulech správnou teplotu a na čtvrtém přehřátí, nelze pochybovat o tom, že čte hodnoty správně. Jinak by musel ukazovat přehřátí všude.
Takže máte dvě možnosti: Buď se vám přehřívá jeden paměťový modul, nebo je vadné příslušné čidlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.