Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program správce

Od: luky* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den přátelé,

jsem majitelem notebooku Acer Aspire. Vše funguje normálně, ale mám problém s přehříváním jedné ze čtyř operačních pamětí (4x 512 MB). Teplota na prvním slotu paměti se pohybuje v rozmezí 105 - 120 °C. Tuto skutečnost jsem zjistil díky programu Sandra XII. Nevím však, jestli je tento program vhodný k operačnímu systému Vista, který na tomto notebooku mám a díky tomu není udávaná teplota "nesmysl".

Ptám se tedy : 1) Je tento program vhodný pro OS VISTA? 2) Víte někdo o vhodnějším programu, kterým bych zjistil správnou teplotu na slotech operačních pamětí?

Díky Lukáš

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

pmat*
hodnocení

0x

Kdyby program nebyl vhodný ppro Vistu, poznal byste to. Pokud se chová normálně, tedy zobrazuje, co našel, tak je to v pohodě.

Za druhé, protože ukazuje na třech modulech správnou teplotu a na čtvrtém přehřátí, nelze pochybovat o tom, že čte hodnoty správně. Jinak by musel ukazovat přehřátí všude.

Takže máte dvě možnosti: Buď se vám přehřívá jeden paměťový modul, nebo je vadné příslušné čidlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]