Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s invdia rtx

Od: zu odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, moje grafika invidia rtx byla moc špinavá tak jsem ji umyla v horké vodě. Když jsem jí ususila a dala do pc počítač nefungoval co mám dělat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

5x

Místo té umyté grafické karty tam musíte dát jinou. Tu umytou si dejte do vitríny, na nic jiného už není.

hodnocení

2x

Tu umytou zkuste dát do myčky.

Do počítače budete muset dát novou.

mathew
hodnocení

2x
Bohužel vám nemohu aktuálně poradit, protože čekám až se mi vypere monitor, který jsem poprskal při čtení vašeho dotazu.
zu
hodnocení

Taky ho musím dát do míčky díky za pripomenutí

tj
hodnocení

1x
Pokud jde o vtip (což si myslím), tak se, mluvím za sebe, moc nepovedl. Chtělo by to lepší zápletku.
.
Pokud jde o reálný dotaz (nudím se, odpovím), tak vám musím říci, že komponenty PC se nemyjí, ale pouze ofukují od prachu, případně opatrně štětečkují a prach se současně odsává, což je preciznější, ale zároveň i riskantnější čištění (odstraní se při tom i nalepený mikroprach, který pouhým vzduchem neofouknete - rozdíl je vidět na první pohled, ale chce to dávat si pozor na poškození součástek na desce a co je hlavní, mít na paměti, že by mohlo dojít k el.stat. výboji a mohl by se PC poškodit, což se mi v životě za 15 let při čištění PC nestalo, ale to riziko tam je). Určitě ale nepracujte s jakýmikoliv tekutinami. Grafická karta je pravděpodobně zničená. Zkusil bych jí nechat tak týden někde na vzduchu a pak zkusit zapojit a uvidíte.
Zdravím...

hodnocení

0x

Samozrejme. Cista graficka karta nemuze byt kompatibilni se spinavym PC.

Pro obnoveni kompatibility je nutne umyt i zbytek.

Vse pak pobezi stejne kvalitne.

Zvysok umyt wapkou na dvore.

111®
hodnocení

0x

ano nechat měkde vyschnout a zkusit. když to nepojede nezbude než nová

halamus
hodnocení

0x

Odevzdat občanku a požádat o papíry na hlavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]