Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, moje grafika invidia rtx byla moc špinavá tak jsem ji umyla v horké vodě. Když jsem jí ususila a dala do pc počítač nefungoval co mám dělat?
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
tj
1x
Pokud jde o vtip (což si myslím), tak se, mluvím za sebe, moc nepovedl. Chtělo by to lepší zápletku.
.
Pokud jde o reálný dotaz (nudím se, odpovím), tak vám musím říci, že komponenty PC se nemyjí, ale pouze ofukují od prachu, případně opatrně štětečkují a prach se současně odsává, což je preciznější, ale zároveň i riskantnější čištění (odstraní se při tom i nalepený mikroprach, který pouhým vzduchem neofouknete - rozdíl je vidět na první pohled, ale chce to dávat si pozor na poškození součástek na desce a co je hlavní, mít na paměti, že by mohlo dojít k el.stat. výboji a mohl by se PC poškodit, což se mi v životě za 15 let při čištění PC nestalo, ale to riziko tam je). Určitě ale nepracujte s jakýmikoliv tekutinami. Grafická karta je pravděpodobně zničená. Zkusil bych jí nechat tak týden někde na vzduchu a pak zkusit zapojit a uvidíte.
Zdravím...
.
Pokud jde o reálný dotaz (nudím se, odpovím), tak vám musím říci, že komponenty PC se nemyjí, ale pouze ofukují od prachu, případně opatrně štětečkují a prach se současně odsává, což je preciznější, ale zároveň i riskantnější čištění (odstraní se při tom i nalepený mikroprach, který pouhým vzduchem neofouknete - rozdíl je vidět na první pohled, ale chce to dávat si pozor na poškození součástek na desce a co je hlavní, mít na paměti, že by mohlo dojít k el.stat. výboji a mohl by se PC poškodit, což se mi v životě za 15 let při čištění PC nestalo, ale to riziko tam je). Určitě ale nepracujte s jakýmikoliv tekutinami. Grafická karta je pravděpodobně zničená. Zkusil bych jí nechat tak týden někde na vzduchu a pak zkusit zapojit a uvidíte.
Zdravím...
axus®
0x
Samozrejme. Cista graficka karta nemuze byt kompatibilni se spinavym PC.
Pro obnoveni kompatibility je nutne umyt i zbytek.
Vse pak pobezi stejne kvalitne.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]