Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řazeni ve složkach windows 10

Od: fil odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, jak odstranim ten způsob řazeni souboru Windows 10 ve složce? Měl jsem je hezky pod sebou a ted se mi tam nejak zamichalo třeba A-M pak kousek volno a zas N-S atd. Nebo i zas v jine složce obdoba ale časová viz dnes, včera před mesicem atd. Nevím jestli dost pochopitelně vysvětluji ale nemuže se toho zbavit a měl jsem to doposud bez toho normalně podsebou a jen se si vibíral podle čeho seřadit. Děkuji

PS:Nevím jak se to stalo, jestli nejaká nechtěna kombinace klaves

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

veronica
hodnocení

4x

Musíte si pohrát se zobrazením. Zvolíte (Žádné) a seřazování se provádí klikem na lištu Název Datum Typ atd.

Řazeni ve složkach windows 10

mll
hodnocení

1x

Zrušte seskupování (pravým myšítkem někam mezi soubory, seskupit podle, položka podnabídky "(není)").

PS: Mě se nejvíc líbí seskupování podle velikosti. Hlavně skupina obrovské >128MB (tomu se podle windows 10 říká obrovské).

PPS: Jak to tak zkouším, tak práh pro obrovské se asi posunul na 4GB, což ještě pořád neni tolik.

fil
hodnocení

Děkuji za pomoc. tohle bylo přesně ono: Zrušte seskupování (pravým myšítkem někam mezi soubory, seskupit podle, položka podnabídky "(není)").

halamus
hodnocení

0x

Vyberete si, jaké zobrazení vám vyhovuje, obrázek jsem 2× zvětšil.

halamus
hodnocení

0x

Zde je slíbený obrázek.

Řazeni ve složkach windows 10 #2

fil
hodnocení

ja myslím tohle viz obrazek

jde to blbě videt ale po zvetšeni to jde videt jde mi o ty pismena

Řazeni ve složkach windows 10 #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]