Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohlý nůž u sekačky

Od: milannovotny odpovědí: 8 změna:
Sekal jsem trávu a my máme trubku v zemi a já ji omylem přejel a nože se ohly nevim jak to teď spravit abych nemusel do servisu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

8x

Novej.. Ale většinou se ohne hřídel (a kdybys jí uměl rovnat tak se tu nepotřebuješ ptát..)

Vidím to úplně stejně.

re4zon
Vetsinou bych uplne netvrdil. Co jsem videl v posledni dobe, jsou stefty na unaseci zamerne krehke, aby se tohle nestalo, urvou se a nuz se protoci. Ale to se pak zas neohne nuz, to je fakt..
gg*
Já ohnul nůž a motor ok. Takže záleží.

gg*
hodnocení

0x
Jestli se ohnul jenom nůž, tak koupit nový a vyměnit. Nebo se ho pokusit narovnat, ale to nebude snadné.

kolu
hodnocení

0x

Dobrý den.

Zkusil bych nůž vyndat a srovnat ho ve svěráku. Myslím, že tan nejde o nějaké setiny. Srovnat podle pravítka by mělo stačit.

km
10.10.24 23:43

kolu
hodnocení

0x

Dobrý den.

Zkusil bych nůž vyndat a srovnat ho ve svěráku. Myslím, že tan nejde o nějaké setiny. Srovnat přibližně podle pravítka by mělo stačit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]