Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení do mailu

Od: slavo® odpovědí: 11 změna:

taky máte problém ti co mají centrum s přihlášením do mailu.

tuknu na přihlášení po zadání přihlašovacích údajů a chvilku se to točí a nic se neděje - přihlášení se neuskuteční, počet opakování jsem nepočítal - starý fungoval na provní pokus, ale tento nový snad ani na podesáté se to nepovede.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

2x

řešil jsem to včera. zadej: " vmail.centrum.cz" do příkazového řádku
Mněl jsem poradnu pro důchodce a zrovna tohle byl jeden z problémů

Potvrzuji. Totot řešení funguje.

*palec*

111®

Super ze jsi spokojena

jp
hodnocení

1x

Jem naštvaná co s tím udělali. Ano, stížené přihlašování, navíc mi ted´ nevinné zprávy padají do spamu.

hodnocení

0x

Vypadá to, že programování dělali Bartošovi lidé...já to mám podobné s tím, že nejvíce pokusů o přihlášení byly prozatím tři... snad to Kupka a spol opraví...či někdo podobný...

hodnocení

0x

zdař - zkusil bych vyprazdnit cache - mezipaměť - nebo jak se to na widlích jmenuje. Delali tam nejaky zmeny, tak by mohlo pomoci.

hodnocení

0x

Nejspíše úmyslná obrana proti bot-ům. Na Internetu proti škodlivým útočníků, kteří nechají program generovat různé kombinace jmen a hesel (a to nesčetněkrát za krátký čas), až najdou správnou kombinaci a dostanou se na účet (do našich mailů). Proto asi (neověřoval jsem u Centrum) zavedli, že se musí vkládat z klávesnice.

Zatímní (?) řešení pro Firefox pro jeden účet pro zkušené.

- instalovat add-on/doplněk "Autofill Forms"

- vložit do parametrů PŘEDVOLBY pro mail URL

ucet.centrum.cz/...

- do VALUE zadat jméno účtu (místo"my mail") bez posledního písmenka "z", příklad

xyxyxyxy@centrum.c

Vpravo na hoře na liště se stiskne ikona pro "Autofill Forms" , dojde k vyplnění jména účtu a dopíše se "z" + Enter.

Pak už se doplní samo heslo, jež je uloženo ve Firefox. Vložit (úhoz) aspoň jednou údaj z klávesnice je proti bot-ům.

adresa pro přihlášení

Ale ptejte se přímo u podpory Centrum.

ml1

Čekal bych teda, že roboti to budou zkoušet přes imap a ne přes webové rozhraní. Pokud vim, tak nejen centrum má tento protokol defaultně povolený (přestože to využívá menšina uživatelů), takže prostory pro útoky tady jsou.

hodnocení

0x
Kde že jsem to četl, že s centrem není žádný problém.

Není, mám několik adres, včetně centrum a volny. Používám Outlook, na druhém PC eM Client a žádný problém s přihlašováním neřeším.

hodnocení

0x

Jak vám dnes můžeme pomoci?

Napište nám! *hi*

freemail.help.economia.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]