Nejste přihlášen/a.
taky máte problém ti co mají centrum s přihlášením do mailu.
tuknu na přihlášení po zadání přihlašovacích údajů a chvilku se to točí a nic se neděje - přihlášení se neuskuteční, počet opakování jsem nepočítal - starý fungoval na provní pokus, ale tento nový snad ani na podesáté se to nepovede.
řešil jsem to včera. zadej: " vmail.centrum.cz" do příkazového řádku
Mněl jsem poradnu pro důchodce a zrovna tohle byl jeden z problémů
Nejspíše úmyslná obrana proti bot-ům. Na Internetu proti škodlivým útočníků, kteří nechají program generovat různé kombinace jmen a hesel (a to nesčetněkrát za krátký čas), až najdou správnou kombinaci a dostanou se na účet (do našich mailů). Proto asi (neověřoval jsem u Centrum) zavedli, že se musí vkládat z klávesnice.
Zatímní (?) řešení pro Firefox pro jeden účet pro zkušené.
- instalovat add-on/doplněk "Autofill Forms"
- vložit do parametrů PŘEDVOLBY pro mail URL
- do VALUE zadat jméno účtu (místo"my mail") bez posledního písmenka "z", příklad
xyxyxyxy@centrum.c
Vpravo na hoře na liště se stiskne ikona pro "Autofill Forms" , dojde k vyplnění jména účtu a dopíše se "z" + Enter.
Pak už se doplní samo heslo, jež je uloženo ve Firefox. Vložit (úhoz) aspoň jednou údaj z klávesnice je proti bot-ům.
adresa pro přihlášení
Ale ptejte se přímo u podpory Centrum.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.