Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznam-pc šílí + Hledání v pc

Od: sezamek odpovědí: 7 změna:

Zdravím, mám absolutně nefunkčí načtení stránky Seznamu-používáno jen k přihlášení do Emailu.Tedy nemožnost se přihlásit.Respektive šílené zatížení cpu i ramek při načtení.Viz videa.Když kliknu na přihlášení, prohlížek se zcela zasekne.

Při otevření desítek záložek jiných stránek, procesor v podstatě nehne brvou...

Nějaká rada?

streamable.com/...

streamable.com/...

A ještě jedna podotázka, při hledání v průzkumníku Win10.Když přejdu do složky kde mi systém vyhledá hledaný soubor, tak vzápětí začne v oné složce znova hledat ono klíčové slovo.Aniž bych znova do okna vyhledávání cokoliv zadal...A tak stále dokola.Nemohu najít v nastavení hledání, kde toto změnit.

Díky za jakoukoliv radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ml1
hodnocení

0x

U mě v pořádku. Napadá mě zkusit anonymní okno, třeba blázní z nějakých sušenek. Použitím privátního okna začínáte bez nich. Alternativně lze zkusit jiný prohlížeč. Taky to může být nějaká dočasná porucha, mě třeba před časem něšlo se přihlásit a seznam házel hlášku "robot detected" tehdy pomohlo místo email seznam cz dát jen seznam cz (ale přes ten email se přihlašuju odjakživa a nikdy předtím ani nikdy potom to nedělalo problémy).

Když koukám na ty screeny, tak bych možná ještě zkusil právě email.seznam.cz , nebudou tam ta videa, která možná vytáčejí procesor, ale jen opravdu přihlašovací stránka.

S vyhledáváním v průzkumníku neporadim, to považuju za nepoužitelné od dob XP (naposledy ve win9x se dalo používat), a používám vyhledávání v Double Commanderu (když o tom tak přemýšlím, ani nevím, jak to funguje v průzkumníku linuxu, právě protože používám ten DC). Naštěstí máme programy jako Total nebo Double Commander, FAR, Servant Salamander, Norton a celou řadu dalších, některé z nich i zadarmo. A vyhledávání je jedna ze základních funkcí, většinou ukrytá pod klávesovou zkratkou alt+f7 (což ale v linuxu je přesouvání okna).

lmgify
hodnocení

0x

Závada není u tebe. Problém asi bude Chrome má nějaký bug a v generátoru nově vytvářená stránka Seznamu ho aktivuje. S velkou pravděpodobností už se o problému ví a chyba bude buď v Chromu nebo v generátoru za pár dní opravena. Chvilku tedy počkej.

Do té doby se přihlašuj na Seznam přímo na přihlašovací stránce.

Vždycky můžeš pro Seznam email používat IMAP klienta na svém PC. Ten by běžel i na i386. *smich*

Také bych chtěl dělat na osmijádru s 32G pamětí, které si ani nevšimne, když se spustí Bandicam. *dril**klik*

bulimila
hodnocení

0x
odkdy to dělá a hlavně jakou máš verzi chromu? V hodně starých verzích opravdu překreslování hodně zatěžovalo CPU. Jestli jsi tak počítačově zdatný, tak si mohl ověřit jaké vlákno způsobuje tu zátěž. A jakého procesu, protože chrome používá víc procesů na různé úlohy(kreslení,scriptování,...)
Já si myslím, že je to jiná příčina, protože ten čokl dostal někdy v začátku rok 2024 vzteklinu, kdy loudit po uživatelích ty souhlasy s cookies a štěkat na všechny , kteří si dovolili toho čokla držet si od těla zablokováním výkalů typu iva.seznam.cz, cmp.seznam.cz,consent.seznam.cz a pak infekčními s tím souvisejícími javascripty.
Druhá, a už dřívější(o x let) věc, že uživatelém s blokátorem ten pes dostal záchvat a z těch webů pak na uživatele protejkala javscriptová kejda, která právě i mimojiný zatěžovala šíleně CPU
Ps. jaké máš doplňky a máš zablované reklamy, v dns nebo jak jinak? Ono je paradoxní, že situace došla do stavu, že bez blokátoru to za některých okolností reklamy n neukazuje. Ale neblokuje to to šmírování v nezabezpečeném chromu na mobilu (ono to ani v tom chromym ubohym chromu nejde ani nijak zařídit, natož zjistit, když neumí doplňky)
přispívat tomu vyžranému buldogovi na datové žrádlo nehodlám

pocitac
hodnocení

0x

Já používám prohlížeč Opera a dělá mi to samé.

Jakékoliv stránky se okamžitě načtou a normálně fungují.

Když zapnu Seznam.cz (mám ho v záložkách), tak se všechno sekne a 1 až 2 minuty nefunguje nic, nejde ani vypnout prohlížeč nebo spustit nějaký jiný program v počítači. Načítání Seznamu.cz prostě zablokuje celý počítač.

Dělá to přibližně 2 měsíce, přesněji to nevím.

hodnocení

0x

Ted jsem zkusil po dlouhé době pustit Seznam, normálně to šlo, bez potíží. Starej notas HP pamatující když byl Šemík hříbě, puvodně nainstalovaný sedmičky, teď Linux Mint a prohlížeč Vivaldi.

sezamek
hodnocení

Díky všem za komenty, včera mi najednou seznam s menším ošíváním naskočil a přihlášení ok.Dnes jsem se na seznam dostal, ale při přihlášení do meilu, opět zásek.Jak poradil Imgify to přímé přihlášení, přes to to jde, tak díky.Chrom mam aktulizovaný.Pc je nové, na starym se 7čkama to bylo bez problémů.Na ntb se mi teda na seznamu taky roztočí větrák, ale tak nějak to jde.S anonymním oknem to jde lépe, ale taky nic moc.

kdosi
hodnocení

0x

Pro přihlášení na email na seznamu používám odkaz (bookmark) email.seznam.cz/... ( https :// email.seznam.cz/#trash ) a chodí mi to ve firefoxu bez problémů

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]