Nejste přihlášen/a.
Zdar,
U notebooku DELL byla autorizákem ÚDAJNĚ vyměněna základní deska kvůli přehřátí počítače, v záruční době. Důvod, proč byl počítač reklamován, že vůbec nefungoval displej.
Displej přestal fungovat, když se počítač začal kurevsky zahřívat, větrák jel naplno a osoba ho vzala za pravou dolní část displeje a dala počítač na stranu. Na místě, kde byl displej zmáčknutý se objevily šmouhy a pruhy a přestal zobrazovat úplně.
Notebook funguje správně přes externí monitor přes HDMI.
DIsplej jsem včera vyměnil, všechny konektory zapojeny. Přesto nefunguje. Indikátor napájení bliká furt 2krát oranžově, 7krát bíle. Podle příručky to znamená problém s LCD a doporučuje se vyměnit ZÁKLADNÍ desku. Tu ale servis ÚDAJNĚ vyměnil.
Jak se dá poznat, jestli je deska měněná?
Co se dá dělat dál?
dík
mimoto že autorizovaný servis údajně vyměnil základní desku počítače(v rámci záruky), tak nabídnul i výměnu displeje za 6500,- Kč, který prý si displej zákazník údajně zničil sám, když ho zmáčknul při přendávání počítače.
To zákazník odmítnul, displej jsem vyměnil teda já. Přesto nefunguje.
1) pokud je to v záruce, tak reklamovat opravu. Případně kontaktovat DELL.
2) pokud to v záruce není, tak kontaktovat solidní neznačkový servis. Z osobní zkušenosti doporučuju PC KOUT v HavlBrodu - a vůbec nezáleží na tom odkud jste. Umějí skutečně opravovat a cena není závratná.
Změnu desky poznáte podle jiného service tag.
mimochodem jste o záruku vyměněním displaye přišel...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.