Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaký míchací program

Od: udo5® odpovědí: 8 změna:

Prosím existuje nějaký program do kterého se vloží hudební soubory , například celá alba a on písničky náhodně zamíchá.

Dik.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jk2021
hodnocení

3x

A k čemu to, smím-li se zeptat? Opravdu by mě to zajímalo. Snad všechny existující přehrávače mají shuffle mód, který skladby přehrává náhodně, což se u některých dá aplikovat i na celou knihovnu hudby. Proto si moc nedokáži představit pro jaký účel by byl takový míchací program dobrý.

jk2021
Možná snad jen pro jednorázové vytvoření hudebního CD s mixem hudby do auta... protože se vám ten mix nechce sestavovat ručně?
thetruth

Snad každý normální CD přehrávač umí náhodný nód také.

hodnocení

3x

Zdravím.

Na Pc i mobilu VLC přehravač a zadat náhodný výběr a přehrát vše.

hodnocení

Omlouvám se ale nevyjádřil jsem se přesně . Koupil jsem si bluetooth reproduktor Sencor , potřeboval jsem nějaký malý a aby docela dobře hrál což se povedlo , jenže nemá náhodné přehrávání z sd karty a proto bych si rád sklatby namíchal do složky v Pc a potom zkopírovat na kartu co dávám do toho repráku. Tak takhle to je .

halamus

> nemá náhodné přehrávání z sd karty
A v jakém pořadí ty skladby hraje? Pokud "Podle názvu", tak jedině náhodně přejmenovat, nemusí to být změna celého názvu, ale třeba jen číselného prefixu. Jaký program použít, nevím.

Nebo BT reprák vrátit a koupit jiný, který Shuffle bude umět.

hodnocení

Jak jsou naskládaný na kartě tak jedna po druhé , no nic budu to muset udělat ručně jinak díky.

Kde vidíte jak jsou naskládaný na kartě? Ve správci souborů?

Ten si je může různě třídit - podle názvu, podle času, podle velikosti ...

Co je to "naskládány na kartě"? Soubor ani nemusí být uložený vcelku, ale nahrává se po clustrech ...

Is there a way to enforce shuffling / randomizing of mp3s on a usb stick, without of shuffle support from the playing device?

https://superuser.com/questions/660851/is-there-a-way-to-enforce-shuffling-randomizing-of-mp3s-on-a-usb-stick-withou#660893

---

P.S: Google překladač je zdarma:

https://superuser-com.translate.goog/questions/660851/is-there-a-way-to-enforce-shuffling-randomizing-of-mp3s-on-a-usb-stick-withou?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp#660893

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]