Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřehraje video přes HTTPS jenom

Od: herd® odpovědí: 3 změna:
V prohlížeči potplayer mi nejde přehrát video umístěné přes HTTPS. (otevřít URL: vložím URL) Ovšem pokud z url odstraním to "S", tak ho rázem přehraje.
Kde je problém, proč to HTTPS nepřehraje? Datum, certfikikát je vše v cajku. Browser to taky zvládne. Issuer je R11 - Lets encrypt.
Hlásí to:nelze se připojit kserveru,
ověřte správnost url
ovšřte že jste na netu a potplayer není blokován.
doplněno 07.10.24 14:12:

Tak asi vyřešeno, na jiném PC to program přehraje oboje

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

1x

Asi LetsEncrypt není v systému (Windows) uznaná autorita. Podívej se, jaké tam máš a případně si ji přidej.

Nevím, jak se to dělá.

Browser má asi svůj nezávislý seznam autorit. *nevi*

hodnocení

0x

Když to přehraje browser, proč chcete Potplayer?

Zkuste VLC.

hodnocení

Protože browserem jsem to jen zkoušel, jestli je chyba i jinde. Jako hlavní přehrávač mám PotPlayer, protože má spoustu funkcí, který využívám, má perfektní ovládání myší a klávesnicí, a řadím do do zlatého fondu softwaru.

Děkuju za úkrok stranou VLC - nemám ho nainstalovaný, zanevřel jsem na něj, jeho UI je tragické , nelíbí se mi. je nepřehledné, pokaždé když ho jsem nucen používat mám pocit, jako když sednu do žigulíka. Ale je pravda- že samotné přehrávání mu jde.

Jenom dodám, děje se to jen na jednom PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]