Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konverze videosouboru

Od: hujerbratr odpovědí: 4 změna:

D den, obráti se na mne soused...Záznam z kamery na USB je pořízen v MP4. TVP i PC se přehrává bez problému.

Přehravač DVD Panasonic hlásí unco.. zkrátka ho nepřehraje. Do jakého formátu nejlépe překonvertovat. Přehrávač Panasonic DVD-S 700 v návodu má psáno -Může přehrávat média: videa DVD - formát DVD-video, DV-R formát DVD video *nutné finalizování. Díky .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Napadají mne dvě možnosti.

100% bude funkční vytvoření klasického filmového DVD (*.ts soubory a příslušná adresářová struktura).

Druhá možnost je uložit mp4 na DVD disk a tento uzavřít, tedy finalizovat (nebude možné na něj přidat další soubory). Jestli to bude fungovat nevím, ale cena za pokus = ceně DVD média.

hodnocení

0x
Mpeg-2. Ale spousta programů umí udělat přímo klasický dvd formát.

lmgify
hodnocení

0x

Jak už píše @libor007, DVD-Video standard zná jen jeden kodek - MPEG-2.

Nezapomeň zkonvertovat i zvuk.

hujerbratr
hodnocení

JJ díky, ale při konverzi té mp4 do mpeg2 mi v horní části dělá barevný vodorovný proužek cca 1cm...

Konvertováno v FSS i v aschampoo .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]