Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesnice a znaky - nefunguje horní řada

Od: amdrhk odpovědí: 8 změna:

Udlal se mi stejný problém jako v té uzavYené diskusi, ale nenasel jsem tam resení. Dnes je ale uz rok 2009. Horní Yada klávesnice nefunguje správn Prosím o pomoc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A co koupit novou?

petrpshome

Nová klávesnice nepomuze, zkousel jsem to (puvodni klavesnice Labtec, nyni KME, je to naprosto stejne). Navíc jsem zjistil, ze to souvisí s prohlízecem - v IE7 to zlobi, v prohlizeci Opera 9.64 to funguje normalne stejne jako v Office 2007. Doplnek Bit Commer Helper jsem v IE7 nenasel... :(

Pak to může být softwarová záležitost. Mnohdy nejrychlejším řešením bývá reinstalace systému. Pokud ovšem nepůjdeš cestou jiného prohlížeče.

alf*
hodnocení

0x

tedy funkční klávesy F1-F12?

Co to je "nefunguje správně"?

amdrhk
hodnocení

Ne, na ceské klávesnici vrchni tlacitka pisou (z prava) :éíáý Y 4 se chova jako Enter 3 pise a 2 nepise nic . Poradite prosim?

editah
hodnocení

0x

Pokud jste si nedávno aktualizoval antivirový program, může být chybička tam a proto zkuste toto:

Po aktualizaci na programovou verzi AVG 8.5.322 mohou někteří uživatelé narazit na situaci, kdy není možné psát znaky s diakritikou a speciální znaky do webových formulářů.

Toto je způsobeno AVG Security Toolbarem. Situace se projevuje v internetových prohlížečích MS Internet Explorer (všechny verze).

Jako dočasné řešení lze vypnout AVG Security Toolbar v tomto prohlížeči následujícím způsobem:

• Klikněte pravým tlačítkem myši na AVG Security Toolbar

• V kontextové nabídce odstraňte zatržítko u AVG Security Toolbaru

• Restartujte webový prohlížeč (zavřete všechna okna s prohlížečem a znovu jej spusťte)

Snad Vám to pomůže,také jsme měli stejný problém jako vy a pomohlo to.

petrpshome

Včera jsem problém vyřešil po konzultaci se se správci Seznamu... Zakázal jsem všechny Toolbary (Nástroje-Spravovat doplňky-Povolit nebo zakázat doplňky) a od té doby vše v pohodě funguje :) Nemusel jsem je ani odinstalovat. Doporučuji ostatním totéž. Přeji všem pohodový den :)

amdrhk
hodnocení

Děkuji, pomohlo to. A nebude to mít vliv na zabezpečení AVG?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]