Nejste přihlášen/a.
Udlal se mi stejný problém jako v té uzavYené diskusi, ale nenasel jsem tam resení. Dnes je ale uz rok 2009. Horní Yada klávesnice nefunguje správn Prosím o pomoc.
Nová klávesnice nepomuze, zkousel jsem to (puvodni klavesnice Labtec, nyni KME, je to naprosto stejne). Navíc jsem zjistil, ze to souvisí s prohlízecem - v IE7 to zlobi, v prohlizeci Opera 9.64 to funguje normalne stejne jako v Office 2007. Doplnek Bit Commer Helper jsem v IE7 nenasel...
Pokud jste si nedávno aktualizoval antivirový program, může být chybička tam a proto zkuste toto:
Po aktualizaci na programovou verzi AVG 8.5.322 mohou někteří uživatelé narazit na situaci, kdy není možné psát znaky s diakritikou a speciální znaky do webových formulářů.
Toto je způsobeno AVG Security Toolbarem. Situace se projevuje v internetových prohlížečích MS Internet Explorer (všechny verze).
Jako dočasné řešení lze vypnout AVG Security Toolbar v tomto prohlížeči následujícím způsobem:
Snad Vám to pomůže,také jsme měli stejný problém jako vy a pomohlo to.
Včera jsem problém vyřešil po konzultaci se se správci Seznamu... Zakázal jsem všechny Toolbary (Nástroje-Spravovat doplňky-Povolit nebo zakázat doplňky) a od té doby vše v pohodě funguje Nemusel jsem je ani odinstalovat. Doporučuji ostatním totéž. Přeji všem pohodový den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.