Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po kliknutí mi zmizne příspevek na FB

Od: martinpeugeot® odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám závadu u mne nebo to má FB? Na hlavní stránce se objevují různé příspevky, nekteré jsou delší a pro celé přečtení je nutné na konci textu kliknout na tučné písmo "zobrazit víc"

stává se to v polovine případů ze po kliknutí na "zobrazit víc" se celý příspevek ztratí tj že se nezobrazí dalsí text, u jiných příspevků se text zase zobrazí.. nechápu čím to je, prosím poradte dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Omlouvám se, že neporadím... podle mne to mají nějaké rozdrbané.

Mně se zase poslední cca měsíc stává, že když dám sdílet příspěvek přes Messenger, tak se ve více než polovině případů odešle prázdná zpráva.

hodnocení

0x

Možná jen u Vás...U mě na NB, prohlížeč Edge- se vše zobrazuje tak, jak má, nic nemizí...

Ale zrovna dnes mi vyskočil Cleaner, takže jsem vše vyčistila...Možná by to u Vás chtělo jen nějakou "údržbu"?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]