Dobrý den, vedle každého boxu jsou tři tečky. Na ty klepněte, Až dole je možnost Přesunout, tak tam klepněte a uvidíte boxy, které jde mazat z nabídky či posouvat nahoru nebo dolů. Zdravím! doplněno 29.09.24 11:09: Toto platí pro aplikaci Seznam v OS Android. Na webu to mám přehozené stejně, jako Vy. Nic jsem neměnil - je to záměr či chyba Seznamu.
satam - co si pamatuji, tak přizpůsobení vzhledu na webu Seznamu šlo snad po přihlášení. Jenže já tam přihlášený nejsem, tak možná tazatel ano a najde to tam.
satam - kdysi jsem tam přihlášený byl a někde to tam bylo (upravit barvu nadpisů u článků, velikost písma, rozložení stránky a i ty boxy). Ovšem, mám dojem, že se to udrželo nastavené stejně jen do té doby, dokud uživatel nesmazal cookies v prohlížeči.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.